Eplan 8 Portal EN crop

Bussdata nå tilgjengelige for alle visningsstyper

En ny design for Eplan Electric P8

Mye har blitt sagt om Eplan Platform, versjon 2.8. Nå, noen få dager før lanseringen, er fokuset på Eplan Electric P8. Brukerne gleder seg til forbedringer innen konfigurasjon, bussdata og «round-trip engineering» med Siemens TIA Portal. Eplan Electric P8, den etablerte CAE-løsningen, overrasker videre med et helt nytt brukergrensesnitt og integrert brukerportal.
 

Et nytt grafisk brukergrensesnitt, forbedret ergonomi og makroteknologi kjennetegner den nye Eplan Platform, versjon 2.8. Men det er mer: En ny portal direkte integrert i programvareløsningen ønsker brukerne velkommen ved oppstarten. Den tilbyr omfattende informasjon og har tips og knep som gjør brukernes hverdagsarbeid enda lettere, for ikke å nevne nyheter og innovasjoner fra Eplans produktsortiment, veiledninger, detaljer om opplæringsmuligheter og mye mer.

Utvidet datautveksling med TIA-portalen
Videre viser enkeltsystemer som Eplan Electric P8 flere nye funksjoner. Det første trinnet omfatter forbedringer i toretningers- samhandlingen mellom Eplan og TIA Portal. I Nürnberg kan brukeren oppdage hvordan AutomationML-formatet enda mer effektivt støtter «round-trip engineering», som igjen optimaliserer konfigurasjonen av PLC-data.

I dialogboksen «Redigere rekkeklemme» vil brukerne snart kunne tilordne flere innrettbare tilleggsanordninger samtidig. Alle anordninger valgt i kontekstmenyen tilordnes så den avmerkede rekkeklemmen. Dette sparer tid.


Overføre konfigurasjonsprosjekter
Med et nytt menyelement kan brukerne nå overføre konfigurasjonsprosjekter - for eksempel dataene til en PLC-boks – til de korresponderende bussportalene, men må ikke lenger bruke tid på å legge inn data for hver enkelt portal. Slik oppdateres mulig eksisterende bussportinnlegginger. Hvis én enkelt bussportal tilordnes et annet konfigurasjonsprosjekt, kan denne verdien endres manuelt, slik at det tekniske arbeidet blir mer fleksibelt.

Bussdata nå tilgjengelige for alle visningsstyper
Eplan Electric P8-brukere kunne tidligere kun legge inn bussdata for enkeltlinjes nettverks/busskabelforbindelser. Nytt for brukerne i dialogvinduet for egenskaper er «Bussdata»-fanen for alle visningstyper. Denne lar bussdataene legges inn i skjemaene og vises uten at én enkeltlinjes visning spesifiseres. En annen praktisk fordel: bussdata slettes ikke lenger når visningstypen endres. Dette gir mer frihet i et prosjekt.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

Pepperl Purge_Animation_Standbild crop

Pålitelig og sertifisert i alle verdensdeler: Globale purge-løsninger

Purge  eller på norsk Overtrykkspyling er en allsidig beskyttelsesmetode som kan brukes i en lang rekke industrielle applikasjoner. Basert på prinsippet om adskillelse mellom eksplosjonsfarlig og sikker atmosfære, gir den eksplosjonsbeskyttelse for både gassfare og støvfare. Videre er det også en av få typer beskyttelse som gjør at konvensjonelt utstyr kan brukes i potensielt eksplosive atmosfærer.