Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

Designet til serien 327C har en balansert seteventilkonstruksjon som tillater høy strømning ved minimale effektnivåer, noe som gjør den ideell for bruk i kraftverk, raffinerier og kjemiske prosessanlegg.

Slike anlegg kan ha hundrevis, eller tusenvis, av ventiler installert på tvers av prosesser og systemer. Bare én feilet ventil kan forstyrre kritisk gass- og væskestrømning, påvirke prosesseringskvalitet og tvinge ikke-planlagt nedetid og ekstra vedlikehold.

ASCO-serien 327C har funksjoner som kombinerer pålitelighet og holdbarhet for å øke driftseffektiviteten og forbedre prosessikkerheten. Ventilen har en unik, tolags, dynamisk forseglingsteknologi som gir lav friksjon og ypperlig motstand mot statisk friksjon, som bidrar til å sikre pålitelig ventildrift i miljøer med temperaturer fra –60 til 90 grader Celsius. I tillegg er ventilen SIL 3-klassifisert (sikkerhetsintegritetsnivå) og viser et høyt nivå av driftsintegritet og svært lav risiko for svikt over ventilens anslåtte levetid.

«Anlegg som kraftverk og raffinerier har krevende gass- og væskeleveringsprosesser for høy strømning og trenger ventiler som er effektive, pålitelige og enkle å vedlikeholde over tusenvis av driftstimer», sier Anne Sophie Kedad, Director Marketing Process and Sustainability hos Emerson. «ASCO-serien 327C magnetventil leverer den pålitelige ytelsen disse anleggene krever, og bidrar til å forbedre driftseffektiviteten ved å minimere unødvendige vedlikeholdsturer og forlenge intervallene mellom belastningstester.»

ASCO-serien 327C ventil kan bidra til å effektivisere forsyningskjeder og forenkle spesifikasjonskompleksiteter for globale industribrukere ved å levere én, globalt godkjent løsning for bruksområdene for magnetventil for høy strømning. Ventilen tilbyr også en unik elektrisk testtilkobling for å minimere ferdigstillingstid i felten og forhindre fuktinntrengning i lagring.

For mer informasjon gå til https://www.emerson.com/en-us/catalog/solenoid-valves/asco-327c.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...