elteco-RINO_KARLSEN-crop

Har også mange års erfaring fra forskjellig typer industri

Elteco utvider salgsstaben

Elteco har ansatt Rino Karlsen som ny Key Account Manager, med virkning fra 1. desember 2016. Rino kommer fra stillingen som OEM Engineer hos Schneider Electric, hvor han har jobbet i 17 år.

Han har også mange års erfaring fra forskjellig typer industri. Hovedansvaret for Rino vil være Maritim sektor og Vann og Avløp. Vi gleder oss veldig til å få Rino på laget i Elteco.

Om Elteco

Elteco AS er basert i Porsgrunn. Selskapet forhandler kvalitetsutsyr innen elektro, fabrikkautomatisering og prosessautomatisering. I firmaets nettbutikk finnes det omlag 10 000 produkter. Selskapet ble etablert for omlag 40 år siden. Dagens eiere er det svenske teknikk handelskonsernet ADDTECH. Konsernet har omlag 120 teknologiselskaper i sin portefølje, deriblant en rekke kjente norske selskaper

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.