Danfoss Kristoffer Stanger crop

Stanger har bachelor i kybernetikk og mekatronikk

Danfoss øker igjen staben med enda en ny serviceingeniør

Danfoss har gleden av å presentere vår nyansatte Kristoffer Stanger. Kristoffer begynte i Danfoss Drives i slutten av september 2023 som Solution & Service Engineer i Danfoss Drives. Kristoffer blir dermed med på å styrke service teamet i Holmestrand.

Kristoffer er utdannet produksjonselektroniker med bachelor i kybernetikk og mekatronikk. Tidligere arbeidsoppgaver har rettet seg mot Olje og gass industrien.

«Grunnen til at jeg valgte å søke jobb i Danfoss var et veldig godt rykte for å være en veldig god arbeidsplass med mange muligheter for personlig utvikling og utfordringer. Inntrykket etter noen dager på jobb er at det er et godt miljø med mange dyktige og engasjerte kollegaer. Jeg ser for meg at jeg kan trives i lang tid fremover” sier Kristoffer Stanger

Vi i Danfoss er veldig glade og takknemlige for at Kristoffer har valgt å komme til oss, han vil være et positivt tilskudd til vår service avdeling.

Endress Johnny_Løff crop

Johnny André Løff ansatt som Business Driver Service & Solutions i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge er i sterk vekst og har ansatt Johnny André Løff som Business Driver Service & Solutions. Johnny tiltrådte den nye stillingen i mars og vil i rollen ha ansvaret for forretningsutvikling og salg innenfor Service og Solutions porteføljen.

Endress Trond  crop

Trond Mæland ansatt som Salgsingeniør i Endress+Hauser

Endress+Hauser har ansatt Trond Mæland som ny Salgsingeniør i Norge. Trond kommer fra stillingen som Sales Manager i Trisense AS og tiltrådte den nye stillingen i oktober.

Endress jens_welo crop

Jens Welo ansatt som økonomisjef i Endress+Hauser

Endress+Hauser har ansatt Jens Welo som ny økonomisjef i Norge. Jens kommer fra stillingen som Group Business Controller i Norconsult AS .

Endress Mari_westby crop

Mari Engelhardt Westby ny Marketing Communication Manager i Endress+Hauser

Har mange års erfaring fra ulike markedsføringsroller

Endress+Hauser har ansatt Mari Engelhardt Westby som ny Marketing Communication Manager i Norge. Mari kommer fra stillingen som Marketing Communication Manager i Axactor ASA og Axactor Norway AS og tiltrådte den nye stillingen i november.