Danfoss Kristoffer Stanger crop

Stanger har bachelor i kybernetikk og mekatronikk

Danfoss øker igjen staben med enda en ny serviceingeniør

Danfoss har gleden av å presentere vår nyansatte Kristoffer Stanger. Kristoffer begynte i Danfoss Drives i slutten av september 2023 som Solution & Service Engineer i Danfoss Drives. Kristoffer blir dermed med på å styrke service teamet i Holmestrand.

Kristoffer er utdannet produksjonselektroniker med bachelor i kybernetikk og mekatronikk. Tidligere arbeidsoppgaver har rettet seg mot Olje og gass industrien.

«Grunnen til at jeg valgte å søke jobb i Danfoss var et veldig godt rykte for å være en veldig god arbeidsplass med mange muligheter for personlig utvikling og utfordringer. Inntrykket etter noen dager på jobb er at det er et godt miljø med mange dyktige og engasjerte kollegaer. Jeg ser for meg at jeg kan trives i lang tid fremover” sier Kristoffer Stanger

Vi i Danfoss er veldig glade og takknemlige for at Kristoffer har valgt å komme til oss, han vil være et positivt tilskudd til vår service avdeling.

Pepperl Visunet crop

Større fleksibilitet med nye alternativer for HMI-serien VisuNet FLX

Serien også kan brukes i utvidede temperaturområder fra -20 °C til +50 °C

Visunet HMI-system blir enda bedre. Nå kan det leveres med innebygget RFID-leser for enklere adgangskontroll og utvidet temperaturområde for bruk i krevende industrielle omgivelser. Den modulære VisuNet FLX HMI-plattformen fra Pepperl+Fuchs står for maksimal fleksibilitet. 

 

Hydrogen pro crop

HydrogenPros partner, DG Fuels offentligjør strategisk samarbeid med Air France-KLM

HydrogenPro strategiske samarbeidspartner, DG Fuels annonserte fredag 10 November en strategisk samarbeidsavtale med Air France-KLM. Sistnevnte har investert i DG Fuels for å bidra til nødvendig arbeid for å nå endelig investeringsbeslutning (FID). Gruppen har investert USD 4,7 mill i produsenten av «Sustaianable Aviation Fuel»

ABB besparelse crop

Energianalyse av motordrifter i industrien avdekker et sparepotensiale på 2,1 TWt

En gjennomsnittlig energibesparelse på 31 prosent

I perioden juni til september 2023 gjennomførte ABB energianalyse på mer enn 2000 elektriske motorer med tjenesten ABB Energy Appraisal, og resultatet indikerer en gjennomsnittlig energibesparelse på 31 prosent. Det tilsvarer et sparepotensiale på mer enn 2,1 terrawatt-timer (TWt), basert på en antatt levetid på 20 år.

Endress Trond  crop

Trond Mæland ansatt som Salgsingeniør i Endress+Hauser

Endress+Hauser har ansatt Trond Mæland som ny Salgsingeniør i Norge. Trond kommer fra stillingen som Sales Manager i Trisense AS og tiltrådte den nye stillingen i oktober.