CBK infra crop

Dyktige når det kommer til å finne riktige produkter og løsninger

CBK legger til høykvalitets infrastrukturprodukter fra Siemon i sin portefølje

Som en av norges ledende distributør av nettverk- og infrastrukturløsninger, så CBK behovet for å forsterke sin portefølje. De valgte derfor å inngå partnerskap med den globale aktøren innen nettverksinfrastruktur, Siemon.

Som en del av CBK sin allerede brede portefølje vil de nå kunne tilby høykvalitets end-to-end nettverks- og infrastrukturløsninger fra Siemon. 

- Vi valgte Siemon på bakgrunn av deres innovative produkter og løsninger som gjør det mulig for CBK å nå ut til nye markeder i Norge, forteller Andreas Sandvik, Business Development Manager i CBK Distribusjon AS.

Siemon er en global bransjeleder innen design og produksjon av høykvalitets, høyytelses IT-infrastrukturløsninger og -tjenester for datasentre, LAN og intelligente bygninger. De har høy anerkjennelse i verdensmarkedet for sitt fokus på ny teknologi og innovasjon. Selskapet tilbyr en omfattende portefølje med kobber- og optiske fiberkabler, høyhastighets kabler, stativer, kabeladministrasjon og intelligente infrastrukturløsninger.

I dag har CBK sin egne merkevare på infrastrukturprodukter, LinkIT, i tillegg til en rekke andre merker. 

- Markedet for kablet infrastruktur i Norge er i stadig utvikling og vi ønsker å være i forkant av denne utviklingen, forteller Sandvik. Siemon er svært innovative og tidlig ute med ny teknologi, og i tillegg tilbyr de end-to-end løsninger som er veldig viktig for oss som distributør. De er også dyktige når det kommer til å finne riktige produkter og løsninger for det norske markedet. Dette sammen med deres brede produktsortiment vil bidra til å styrke vår posisjon i markedet for kablet infrastruktur og vil gi oss et enda bredere produktsortiment å tilby våre kunder, legger han til.

Med Siemon's komplette og helhetlige produktportefølje av nettverksprodukter ønsker CBK å i økende grad rette seg mot datasenter, enterprise og markedet for intelligente bygninger. Selskapet har som mål å ta store markedsandeler og styrke sin posisjon innenfor disse sektorene.

- Markedet for datasenter i Norge er tidlig ute når det kommer til ny teknologi og har de siste årene hatt en sterk vekst, forteller Sandvik. Nye fiberkabelprosjekter vil øke tilkoblingen til landet og forventes å føre til videre utvikling av datasenter. Etterspørsel etter intelligente bygningsapplikasjoner til å fremtidssikre bygninger og gjøre de mer kostnadseffektive og bærekraftige gir en god mulighet for skjermede kobbernettverk, legger han til.

Siemon gleder seg over samarbeidet med CBK

- CBK er en veletablert virksomhet med en bred kundebase og et erfarent salgsteam. Sammen med CBK vil vi kunne støtte kundene med kompetanse og levere produkter raskt til nye prosjekter. Dette sammen med økt tilstedeværelse i markedet vil bidra til å øke vår markedsandel i regionen, forteller Sebastian Jonsson, Account Manager Nordics & Baltics i Siemon.

CBK er en av Norges ledende distributører innen våre virksomhetsområder. Vi importerer og distribuerer AV-produkter, nettverksutstyr, kabler, komponenter og tilhørende utstyr til norske forhandlere. Vårt hovedfokus ligger på funksjonelle løsninger, god kompetanse, effektive innkjøpsrutiner og kostnadsbesparende logistikk mot våre forhandlere. Lageret vårt ligger i Gneisveien 30 rett utenfor Oslo, hvor det lagerføres mer enn 5 000 ulike artikler. Her er det en henteluke i åpningstiden og gode transportavtaler som kommer deg som kunde til gode.

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.