Bosch sytronix crop

Sikrer maksimal energieffektivitet og minimalt med støy.

Bosch Rexroths hydrauliske pumpestyring (VT HPCn), et nytt medlem i Sytronix-familien

Det nye medlemmet av Bosch Rexroths Sytronix-familie gjorde sin debut på Offshore Technology Conference, OTC, i Houston, Texas i mai i år. VT-HPCn er et styresystem for flow-control og trykk for pumper med variabelt fortrengningsvolum.

«n»-funksjonen innebærer en forbedring i forhold til standard HPC, ved at den sikrer maksimal energieffektivitet og minimalt med støy. Siden VT-HPC kan integreres i enhver struktur ved hjelp av et Multi-Ethernet-grensesnitt, er systemet også ideelt til Industri 4.0-formål.

Hydraulikkpumper til industriformål drives av induksjonsmotorer, som enten er direkte koblet til strømnettet eller utstyrt med kraftelektronikk som gir dem variabel hastighet. Siden det er VT-HPC som sørger for at pumpen kontrollerer strømningsmengden og kontrollerer trykket som kreves til formålet, gir det god mening også å la den sørge for at induksjonsmotoren roterer i optimal hastighet. Denne hastighetsstyringen muliggjøres av «n»-funksjonen, som gir et referansenivå for optimal hastighet for regulerbare drivsystemer til drift av hydraulikkpumper med variabelt fortrengningsvolum.


Fordelene med dette er et betydelig redusert kraftbehov, lengre levetid på pumpen og redusert støy.

Viktige fordeler med VT-HPC-systemet:

  • Enkelt: Alle planleggingsoppgaver kan gjennomføres i ett og samme verktøy (IndraWorks).
  • Raskt: Enklere oppstart, bedre dynamikk.
  • Åpent: Sercos- og Multi-Ethernet-forbindelse til eksisterende styringsarkitektur, enkel diagnose; rask service takket være Ethernet-basert TCP/IP-servicegrensesnitt.
  • Fleksibelt: Funksjonalitet og kommunikasjon kan enkelt skaleres i programvaren.
  • Skalerbart: Kan brukes til HS5-styrte pumper fra 40 til 1000 cm3/omdr.

Hvis du vil vite mer om VT-HPCn, treffer du oss på ONS i Stavanger 27.-30.august. Kom innom stand 2675, og få førstehånds informasjon om VT-HPC. Opplev fremtidens hydrauliske pumpestyring. Sammenslåingen av høydynamisk hydraulikkontroll og elektrisk drivekontroll.

Som en av verdens ledelende leverandører av drive og control-teknologi, sikrer Bosch Rexroth effektiv, kraftfull og sikker bevegelse av maskiner og systemer i alle størrelser. Bedriften besitter global applikasjonserfaring innen markedssegmentene Mobile Applications, Machinery Applications and Engineering og Factory Automation. Med sine intelligente komponenter og skreddersydde systemløsninger og tjenester, skaper Bosch Rexroth miljøet som trengs for fullstendig koblede applikasjoner. Bosch Rexroth tilbyr sine kunder hydraulikk, elektrisk drive og control-teknologi, girteknologi og lineær- og montasjeteknologi, inklusive programvare og grensesnitt mot Internet of Things. Med tilstedeværelse i mer enn 80 land, genererte i overkant av 30 500 medarbeidere en omsetning på 5,5 milliarder euro i 2017.
For mer informasjon, se www.boschrexroth.no

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...