Autic Petter

Har lang erfaring med denne type teknolog

Autic System AS distributør av Ignition SCADA

Inductive Automation® har hatt enorm fremgang siden de lanserte Ignition i 2010. For å lykkes videre har de innsett at lokal tilstedeværelse er viktig. Det er umulig å håndtere alle verdenshjørner fra USA på en tilfredsstillende måte. Inductive Automation® er derfor i gang med å bygge opp et nettverk av distributører, og har valgt Autic System AS som distributør av Ignition SCADA i Norge.

Autic System AS har lang erfaring med denne type teknologi, som distributør av flere SCADA systemer helt tilbake til 1994.  Firmaet har et solid rykte i det norske automasjonsmarkedet. Organisasjonen er bygget opp rundt salg og support av programvare for automasjonsbransjen.

Ignition er et av verdens raskest voksende systemer. Det er et meget avansert SCADA system, bygget for dagens IIoT og MES plattformer. Det kombinerer IT med SCADA, uten teknologiske eller økonomiske hindringer.

Ignition-lisensiering inkluderer ubegrenset antall datapunkter og klienter. Ignition benytter moderne HTML5-webteknologi og kan kjøres på Windows, Mac og Linux.

Ignition gir virksomheten din mulighet til enkelt å kontrollere prosessene dine, spore, vise og analysere data, uten begrensninger.

Daglig leder Petter Kvalberg opplyser at Autic System går en spennende tid i møte. De ser frem til å representere det mest moderne, fleksible og avanserte SCADA/MES systemet på markedet.

 

  

rigol_auglit crop

Auglit AS utvider med Rigol Technologies

Auglit AS og Rigol Technologies har inngått en avtale om salg og distribusjon av Rigol test og måleinstrument.

les mer...
NORD-DuoDrive crop

To blir til en

Gir en betydelig reduksjon i den totale eierkostnaden (TCO)

Nye DuoDrive er girenhet og motor i ett. Med IE5+-synkronmotoren setter NORD DRIVESYSTEMS nye standarder med tanke på energieffektivitet i drivsystemer til næringsmiddelindustri og intralogistikk. NORD har nå optimalisert systemytelsen ved å integrere denne høytytende IE5+-motoren i et ettrinns tannhjulsgir.

les mer...
PEFU_APL_Keyvisual_Lines@2x crop

Ethernet-APL oppfyller prosessindustriens krav

Uten effektiv infrastruktur får man lite nytte av dagens smarte transmittere

I prosessanlegg rundt om i verden finner man i dag nesten utelukkende såkalte smarte instrumenter. Men kun en begrenset del av den informasjonen som disse generer hentes ut og brukes. De dataene som hentes inn brukes nesten uten unntak for prosesstyring.

les mer...
AMNYTT 02 2021 kolasj crop

AMNYTT 02 2021 er publisert

På vei inn den fjerde industriell revolusjon

På vei inn den fjerde industriell revolusjon er en viktig lærdom at vi må evne å planlegge for det ukjente. Teknologiutviklingen er nå så rask at nye muligheter utvikles samtidig som industrien prøver å ta i bruk løsninger som ble lansert for kort tid siden. 

les mer...