ArveTeie AVEVA crop

Vil også inngå i den skandinaviske ledergruppen for AVEVA Select Scandinavia

Arve Teie, Country Manager for AVEVA Select Scandinavia i Norge

AVEVA Select Scandinavia er veldig glade for å kunngjøre at Arve Teie, med virkning fra 1. januar 2022, har takket ja til å bli med i AVEVA Select Scandinavia (tidligere Wonderware Scandinavia) som Country Manager for vår forretningsaktivitet i Norge.

Arve Teie kommer med over 30 års erfaring fra den norske automatiseringsbransjen, hvor han har hatt ulike lederposisjoner og ansvarsområder. Hans betydelige kunnskap og erfaring fra produkt-, løsningssalg og systemintegrasjon vil sammen med nye og eksisterende kunder bidra til økt digitalisering og automatisering i Norge.

Arve Teie har siden 1. april 2020 hatt ansvaret for å innkorporere den norske Plant SCADA (tidligere Citect SCADA) virksomheten i AVEVA Select Scandinavia.

Arve Teie vil også inngå i den skandinaviske ledergruppen for AVEVA Select Scandinavia.

«Jeg ser frem til å ta fatt på nye utfordringer sammen med et dedikert team med svært kompetente medarbeidere og tilgang til markedets bredeste SW portefølje som skal sørge for økt digitalisering av norsk industri og offentlig sektor» sier Arve Teie.

“Vi er sikre på at Arve vil gi mye verdi og tillit til våre partnere og kunder, samtidig som de åpner for nye muligheter ved å eksponere en bredere og rikere AVEVA-portefølje i fremtiden,” sier Peter Karlsson, Administrerende Direktør, Wonderware Scandinavia.

Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...