MindSphere_HRES crop

Har flere av Arrows teknikere fått opplæring gjennom MindSpheres læreplan

Arrow Electronics slutter seg til Siemens’ MindSphere Partner Program

Arrow Electronics annonserte i dag at de har sluttet seg til MindSphere Partner Program, Siemens' program for industrielle IoT-løsninger og teknologileverandører. MindSphere er et skybasert, åpent IoT-operativsystem fra Siemens som forbinder produkter, anlegg, systemer og maskiner, slik at bedrifter kan samle den enorme mengden data som genereres av IoT med avansert analyse.

Som en MindSphere Platinum Partner har flere av Arrows teknikere fått opplæring gjennom MindSpheres læreplan, og de har en rekke MindSphere-applikasjoner under utvikling og en felles markedsavtale for å hjelpe kunder med å oppnå merverdi gjennom IoT-teknologi generelt og MindSphere spesielt.

Arrows brede portefølje av produkter, tjenester og kompetanse gjør det mulig å adressere hvert lag i en IoT-løsningsstabel, alt fra elektroniske komponenter til IT-løsninger. Arrow gir dekning fra kanten til hele livsløpet, inkludert: Sensorer, tilkobling, sky, analyse, sikkerhet, IT-infrastruktur og plassering av verdier. IoT løsningsleverandører kan dra nytte av disse og andre tjenester levert av Arrow, som fjernstyring og overvåking, design og integrasjon, samt de digitale transformasjonsløsninger som Arrows datterselskap eInfochips tilbyr.

Som medlem av Siemens MindSphere Partner Program kan Arrow tilby markedsklare løsninger, inkludert ettermontering - som gjør det mulig for bedrifter å integrere gammelt industrielt utstyr med smarte byer og ende-til-ende varesporing. Disse, sammen med analysetjenester, bidrar til å senke barrierene for å starte et nytt prosjekt.

Aiden Mitchell, visepresident for IoT Global Solutions, Arrow Electronics, sa: "Dette arrangementet med Siemens gjør det mulig for oss å tilby våre kunder ledende industrielle IoT-løsninger for å løse sine digitale transformasjonsutfordringer i sine produksjonsbedrifter. Arrow er godt posisjonert til å starte og håndtere alle stadier av industrielle IoT-prosjekter, inkludert maskinvare, programvare og teknikk - samt bedriftstjenester."

Paul Kaeley, senior visepresident, global partnerøkosystem, Siemens PLM Software, sa: "Arrows visjon om IoT, ‘From Sensor to Sunset’ passer perfekt til nye forretningsmuligheter gjennom å introdusere Siemens' MindSphere IoT operativsystem i klientmiljøer. Dette tilbyr komplette løsninger som gjør det mulig for bedrifter å distribuere og administrere sikre forhåndstilkoblede intelligente sensorer og høy-ende-enheter gjennom hele deres livssyklus globalt."

 

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.