Kølner TriOS crop

øØt mest i leveranser når det kommer til måling av parametere i aquakultur

Leif Kølner ingeniørfirma A/S leverandør av analyseinstrumenter fra tyske TriOS

Leif Kølner ingeniørfirma har siden 2017 vært leverandør i Norge av TriOS analyseinstrumenter som har spesialisert seg på måling av forskjellige parametere som er relevant i vann/avløps-rensing og generell aquakultur som for eksempel fiskeoppdrett.

Med dette tar Leif Kølner ingeniørfirma A/S, som totalleverandør innen instrumentering tatt steget inn i et spennende marked ved å utvide produktporteføljen med enda en toppkvalitets leverandør av instrumentering.

TriOS har i flere år vært den leverandøren i Tyskland som har økt mest i leveranser når det kommer til måling av parametere i aquakultur. Blant sensorer som bør nevnes er spektralfotometer som har mulighet til å skille mellom nitrat og nitrit, olje i vann, fargemåler, turbiditet, uv-transmisjonmåling osv. alt iht. til gjeldene ISO-krav og som on/in-line.  Utstyret kan brukes som stand-alone eller via kanskje de mest brukervennlige konverterne på markedet.

 

 

VEGAMET-VEGAPULS-crop

Radar, en bedre ultralyd

Spesielt utviklet for måletekniskee enkle applikasjoner

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.

les mer...
Eplan ny versjon crop

Ny versjon av EPLAN-plattformen

kKn fullføres raskere med masseredigering av prosjektdata

EPLAN Platform, Version 2.9, har vært tilgjengelig siden slutten av januar. Hurtig opprettede QR-koder kan lagre hyperlenker, som kan åpnes ute i felten. Lagstyring sikrer at alle endringer lagres automatisk, noe som gjør det enda enklere å iverksette firmaets standarder.

les mer...
AMNYTT kolasj 01 20 crop

AMNYTT 01 2020 er publisert

Mennesket blir ikke overflødig i den digitale hverdag, hvor kunstig intelligens og maskinlæring vil være sentrale temaer. Tvert imot. Det er de bedriftene som evner å utnytte samspillet mellom mennesket og teknologien best, som vil bli vinnere i morgendagens industri. For å kunne møte utfordringene som vil stå i kø, må det utvikles nye samarbeidsarenaer.

les mer...
Adroit SDS2000X Plus PA crop

Oscilloskop fra Siglent med funksjonsrik standardkonfigurasjon

Et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene

Siglent SDS2000X Plus, som forhandles av Adriot AS i Norge, har arvet det allsidige og brukervennlige brukergrensesnittet fra storebror SDS5000X, dette inkluderer 10” berøringsskjerm med multi-touch, ekstern mus- og tastaturkontroll samt innebygd webserver for fjernstyring, dette gjør det enkelt i bruk og reduserer læringskurven til et minimum.

les mer...