Pepeprl smart-ex crop

Målet i vår designavdeling er å gjøre den avanserte teknologien tilgjengelig

Pepperl+Fuchs ecom vinner tysk designpris

Den tyske designprisen deles ut årlig fra Tysk Designråd. To produkter fra Pepperl+Fuchs datterselskap ecom sikret seg juryens gunst i tildelingen av Tysk Designråds pris 2020. Både den egensikre smarttelefonen Smart-Ex® 02 og den egensikre tilhørende høyttaleren og mikrofonen RSM-Ex 01 vant prisene i kategorien Computer and Communication.

"Vi er stolte over prisen", uttaler Werner Gebert som er Vice President of R&D på ecom. "Målet i vår designavdeling er å gjøre den avanserte teknologien tilgjengelig for den mobile medarbeideren. Designet på våre produkter er optimalisert med hensyn på oppgaver i eksplosjonsfarlige områder og møter alle krevende standarder innen ergonomi."

Prisen utdeles årlig av Tysk designråd, som er den tyske hovedinstansen innen merkevarebygging og design. Tildelingsseremonien finner sted i Frankfurt den 7. Februar

mart-Ex® 02—Robust smarttelefon for Sone 1/21

“The Smart-Ex® 02 er en robust og brukervennlig smarttelefon med Android operativsystem. Den er egensikker og er bygget inn i en kompakt kapsling. Skjermen er stor og bruken er intuitiv" sier juryen i sin begrunnelse for prisen.

RSM-Ex 01—Egensikker høyttaler og mikrofon for Sone 1/21
RSM-Ex 01er designet for push-to-talk kommunikasjon i krevende industrielle omgivelser og i Ex-Sone 1/21. "RSM-Ex 01 høyttaler og mikrofon inneholder avansert teknologi som gjør den egnet til bruk i IoT-applikasjoner. Kapslingen er kompakt men inneholder store og lett ansvendelige knapper som lett kan opereres med hansker" sa juryen i sin begrunnelse.

 

PASCAL BITZ

ABB og Ericsson baner vei for digital omstilling av industrien

Handlingen vil ble aktivert i sanntid gjennom Swisscoms 5G-nettverk,

For første gang noensinne vil ABB og Ericsson sammen med Swisscom demonstrere hvor enkelt og effektivt roboter kan kontrolleres over store avstander gjennom 5G sanntidsteknologi. Under World Economic Forum (WEF) 2020 vil verdensledere se den nye teknologien bruke 5G til kommunikasjonsformål, helt uten forsinkelse.

les mer...
Steut nødtrekk crop

Nykommere i steutes Ex-sortiment

Har svært lange levetider, selv i ugjestmild miljøer,

Robust nødtrekksnor og belteinnrettingsbrytere for Ex-soner. Nødtrekksnor-bryterne i Ex ZS 92 S-serien vil være tilgjengelig med ATEX/IECEx-godkjenninger for sonene 1 (gass-Ex) og 21 (støv-Ex). Belteinnrettingsbryterne i Ex ZS 92 SR-serien vil være godkjent for sone 21 (støv-Ex).

les mer...
Beckhoffcloud_engineering crop

Smart Engineering direkte i skyen

Kan jobbe videre i det vanlige utviklingsmiljøet

TwinCAT Cloud Engineering som grunnlag for høyeffektive IoT automatiseringskonsepter. PC-basert styring som sentral, åpen styringsplattform for alle maskinfunksjoner, støtter optimal implementering av høyeffektive IoT-baserte automatiseringskonsepter.

les mer...
Schneider Exchange crop

Exchange – Åpen og gratis plattform for kompetanseutveksling

Medlemskapet er gratis og gir rett til kjøp og salg av tjenester

Schneider Electric lanserer den åpne, globale plattformen Exchange - nå også i Norge. Exchange er et digitalt økosystem der eksperter, innovatører, utviklere og startups kan møtes for å finne løsninger på spørsmål relatert til bærekraft og energiutfordringer.

les mer...