Siemens Secure crop

SNOK er en skalerbar løsning designet for å avdekke tidlige tegn på malware

Secure-NOK inngår partnerskap med Siemens

Secure-NOK, det norske spesialistselskapet innen industriell cybersikkerhet, har inngått partnerskap med Siemens om å integrere Secure-NOKs løsninger for industriell cybersikkerhet med Siemens’ portefølje av robuste industrielle nettverksprodukter.

Moderne industri preges i dag av økt digitalisering, automatisering og nettverkskommunikasjon. Dette gjør industriell infrastruktur sårbar for cyberangrep som tidligere i hovedsak rammet IT-nettverk. Virksomheter som driver kraftproduksjon- og distribusjon, vannverk, transportstyring, eier olje- og gassinstallasjoner, fabrikker og mye annet er i økende grad utsatt for cyberangrep som kan forårsake avbrudd og i verste fall ulykker og ødeleggelse.

Norske Secure-NOK er et av få selskaper på verdensbasis som tilbyr løsninger for å hjelpe industrieiere å beskytte anlegg og installasjoner mot økende risiko knyttet til cyberangrep. Gjennom samarbeidet med Siemens er Secure-NOKs banebrytende og innovative SNOK teknologi tilgjengelig for markedet som en innebygget løsning i Siemens’ robuste nettverksprodukter.

– Vi mener samarbeidet med Secure-NOK vil gi oss en enda bedre mulighet til å tilby integrerte løsninger for industriell sikkerhet, sier salgsdirektør i Siemens Arne Bergun.

SNOK er en skalerbar løsning designet for å avdekke tidlige tegn på malware, virus, industrispionasje, sabotasje og andre skadelige cyber-hendelser som kan ramme industrianlegg og installasjoner. Løsningen er designet for å installeres på innsiden av det industrielle systemet og å kunne kjøres på hardware med begrenset datakraft.

– Partnerskapet med Siemens representerer en milepæl for Secure-NOK, sier Dr. Siv Hilde Houmb, Secure-NOKs CEO og gründer. – Dette gjør at løsningene våre nå er tilgjengelige gjennom Siemens’ distribusjonskanaler globalt. Videre styrker den Secure-NOKs ledende posisjon i å tilby spesialdesignede cybersikkerhetsløsninger for å dekke industrielle behov.

 

Pepeprl smart-ex crop

Pepperl+Fuchs ecom vinner tysk designpris

Målet i vår designavdeling er å gjøre den avanserte teknologien tilgjengelig

Den tyske designprisen deles ut årlig fra Tysk Designråd. To produkter fra Pepperl+Fuchs datterselskap ecom sikret seg juryens gunst i tildelingen av Tysk Designråds pris 2020. Både den egensikre smarttelefonen Smart-Ex® 02 og den egensikre tilhørende høyttaleren og mikrofonen RSM-Ex 01 vant prisene i kategorien Computer and Communication.

les mer...
Equinor null crop

Equinor med ambisjon om å kutte utslippene i Norge til nær null i 2050

Er allerede industriledende når det gjelder å produsere med lave CO2-utslipp

Equinor lanserer i dag nye klimaambisjoner om å redusere de samlede klimagassutslippene fra sine opererte felt og landanlegg i Norge med 40 prosent innen 2030, 70 prosent innen 2040 og ned mot nær null utslipp innen 2050. Innen 2030 betyr dette årlige kutt på over fem millioner tonn CO2, tilsvarende om lag ti prosent av Norges samlede utslipp.

les mer...
Sky crop

Slik lykkes du med industrielle skytjenester og IIOT

Tenk bredt om fagområder og funksjoner

les mer...
Strømpris crop

Strømprisen ned i desember - fortsetter nedgangen fremover?

Fjorårets desemberpris bidrar til å trekke ned gjennomsnittsprisen for 2019

Strømprisen falt i desember, med hjelp av mildvær og ny vindkraftrekord. Med et kommende kraftoverskudd spår markedsaktørene jevn prisnedgang helt fram til 2022. Spotprisen i desember ble ikke så høy som markedet hadde fryktet i forkant, takket være god vind og mildt vær.

les mer...