Svein crop

Eliaden skal dekke vidt forskjellige bransjer, sier Svein Hjelmås

Vil lytte til bransjen

Styret i Elektroforum, som eier Eliaden, har besluttet å spørre tidligere utstiller hvilke dager de fortrekker at neste års utstilling blir arrangert på. Denne beslutningen vitner om et sterkt ønske om å få med flest mulige utstillere.

Nå må aktuelle leverandører og forhandlere av elektro og automatiseringsutstyr til industri, marine, offshore og offentlig virksomheter kjenne sin besøkelses tid. De av dere som får tilsendt et spørreskjema fra Eliadens sekretariat må ta dere tid til å svare. Dere som ikke får tilsendt spørreskjema, fordi dere ikke tidligere har vært utstille, kan også engasjere dere. Ta en telefon eller send en e-post til prosjektdirektøren for Elaiden (svein.hjelmas@nelfo.no Tlf: 23 08 76 87 | Mobil: 970 00 870). Uten engasjement nå kan ikke bransjen klage i etterkant.

Forskjellige ønsker

Utfordringen for arrangørene er at Eliaden skal dekke vidt forskjellige bransjer, fra elinstallasjon til elforsyning og industri. Disse sektorene har forskjellige preferanser angående åpningstidene. Diskusjonen gjelder om messen skal arrangeres fra tirsdag til og med torsdag, eller onsdag til og med fredag.

 

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.