Triples eiliv
1TRM9900
1TRM9901
1TRM9902
1TRM9905
1TRM9908
1TRM9909
1TRM9910
1TRM9911
1TRM9912
1TRM9918
1TRM9921
1TRM9922
1TRM9923
1TRM9924
1TRM9925
1TRM9926

Vi skal levere fremtidens teknologiske samfunn

Med nye eiere og nygammelt navn skal Triple-S komme tettere inn på kunden og sette utvikling og kompetanse i fokus. Målet er at godt partnerskap skal resultere i at Triple-S tilfører sine leveranser merverdi for kunden. Grunnlaget for denne strategien er at både medarbeidere og kunder har god og riktig kompetanse.

8. juni skifter Goodtech Products navn til Triple-S. Vi har involvert hele selskapet i å utvikle ny visjon, forretningside og verdier forteller administrerende direktør Eiliv Elvebakk. Han var sterkt delaktig i prosessen med å finne nye eiere for selskapet da ledelsen i Goodtech ASA besluttet å konsolidere konsernet og selge Goodtech Products. For vårt selskap har skifte av eiere kun positive sider mener Elvebakk. Ny eier ble det svenske teknikkhandelskonsernet Addtech. Dette selskapet har en langsiktig eierfilosofi og retter sin virksomhet mot verdiskapende teknikkhandel. I alt har Addtech eierskap i omlag 120 selskaper i 20 land. I Norge er det nærmere 30 selskaper som eies av Addtech. Hvert enkelt selskap får utvikle seg selv, noe som er en fordel mener Elvebakk. Vi har stor frihet til å utvikle selskapet, men Addtech stiller også klare krav til oss. Addtech påtvinger ikke samarbeid mellom selskapene de eier. Samarbeid må komme av seg selv, når de involverte parter ser at det kan hentes ut nye gevinster.

Marked i endring

Markedet Triple-S henvender seg til har endret seg mye de siste 15 årene. Forholdet mellom kunde og leverandør har utviklet seg fra mye enveis dialog, hvor distributøren tilbød produkter basert på forespørsler, til et mer partnerskapsliknende forhold. Denne trenden er fundamentet i utvikling av Triple-S visjon og forretningside, som nå er:

Visjon: Fremtidens teknologiske samfunn leveres av Triple-S

Forretningside: Med unik kompetanse og teknologi skal vi levere lønnsomhet til norsk industri og offentlig sektor for kontinuerlig utvikling av samfunnet

Navnet og logoen skal synliggjøre selskapets verdier:

  • Solid
  • Samspillende
  • Skapende

Med disse verdiene skal kundene erfare at Triple-S er et selskap som:

  • Er tett på kunden
  • Leverer kvalitet
  • Sikrer kunden rett kompetanse

Mer enn en tradisjonell forhandler

Triple-S leverer mer enn bare produkter. Vi skal være en samarbeidspartner som skaper verdier og utvikler kundene våre. Med vår teknologi, kompetanse og brede erfaring fra mange bransjer, kan vi komme med løsningsforslag som sluttkunde, maskinbyggere og systemintegratorer ikke har tenkt på.

Velrennomerte produsenter

Grunnlaget for all virksomhet hos Triple-S er produkter og løsninger av høy kvalitet. Fortsatt vil produktporteføljen til Rockwell Automation være ryggmargen i selskapets virksomhet. I 2013 endret vi markedsstrategi og ansatte forretningsutviklere for følgende bransjer:

  • Vann og avløpssektoren
  • Industri
  • Olje og gass virksomheten.

Våre produktsjefer fikk så ansvaret for å tilby de forskjellige markedene gode løsninger, vi opprettet en matriseorganisasjon. I Triple-S forsterker vi nå markedsfokuset og kundene vil nå møte løsningsarkitekter som jobber i team sammen med forretningsutviklerne. - For å kunne se nye muligheter og tilby mer kostnadseffektive løsninger må vi heve blikket, sier Elvebakk. Derfor endrer vi fokus fra produkter til marked og løsninger.

Triple-S_6077-redusert.jpg

Utvikling er en kontinuerlig prosess

I fremtiden vil det bli stilt helt andre krav enn det vi erfarer i dag. Det holder å nevne digitalisering, så skjønner alle at morgendagen ikke kan møtes med dagens løsninger og kompetanse. Vi må se på kunde leverandørforholdet ut fra helt andre perspektiver. – Derfor er det morsomt å engasjere hele organisasjonen i å utvikle vår visjon, forretningside og verdier, sier Elvebakk. Det er våre medarbeidere som skal levere fremtidens teknologiske samfunn.

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.