963534188

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

Nokia og Kyndryl, verdens største leverandør av IT-infrastrukturtjenester, inngikk et partnerskap i februar 2022 for å bistå bedrifter med digital transformasjon ved hjelp av teknologi innenfor private LTE- og 5G-nett. Det har styrket seg kraftig underveis og omfatter allerede mer enn 100 aktive engasjement med globale virksomheter innenfor alt fra rådgiving, testing og pilotprosjekter til full implementering. 90 prosent av engasjementene er med industriselskaper innenfor bransjer som petrokjemi, energi, gruve- og tømmerdrift.

Selskapene har blant annet samarbeidet om implementering av et privat nett med edge computing ved Dow Chemicals petrokjemiske fabrikk i Texas. Nettverksmoderniseringen har blant annet styrket personellsikkerheten og muliggjort fjernsamarbeid med lyd og video, smarte sanntidsprosedyrer og kjøretøytelematikk ved fabrikken.

Som del av det utvidede samarbeidet har Kyndryl tilegnet seg Nokia Digital Automation Cloud (DAC) Advanced-status, som innebærer at kunder har tilgang til flere eksperter med grundig opplæring og kunnskap om Nokia-produkter og -løsninger. Kunder vil også få tilgang til Kyndryls økende kapasitet for nettverksutrulling.

De to selskapene utforsker og utvikler for tiden nye, integrerte løsninger og tjenester innenfor blant annet Edge, Cloud, IP networking, Optics, Fixed Access, 4G og 5G Core.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.