universal-robots-academy crop

Øke produktiviteten, forbedre produktkvaliteten og frigjøre arbeidsstyrken

UR10e har nettopp blitt bedre

Nå har den nye UR10e fra Universal Robots fått en nyttelast på 12,5 kg (27,5 lbs) og større løfteevne. Samtidig har den beholdt rekkevidden på 1300 mm og det lille fotavtrykket som gjør den til vår bestselgende robotarm.

Med 25 % større nyttelastkapasitet kan du stole på at den nye UR10e kan utføre flere typer tunge løft. UR10e:

  • flytter flere bokser per plukking,
  • behandler tyngre arbeidsstykker,
  • og bruker tyngre verktøy

slik at du kan øke produktiviteten, forbedre produktkvaliteten og frigjøre arbeidsstyrken slik at de kan gjøre det de er best til. Robotbrukere over hele verden tar UR10e i bruk på en lang rekke bruksområder.

UR10e er en svært allsidig samarbeidende industrirobot som har både høy nyttelast (12,5 kg) og lang rekkevidde (1300mm), noe som gjør den godt egnet for en rekke bruksområder innen maskinpleie, palletering og emballasje. UR10e fås også som et OEM robotsystem og med en programmeringsenhet med 3 posisjoner.

Styrk arbeidsflyten

Med 25 % mer nyttelastkapasitet kan du stole på at den nye UR10e gjør tyngre løft. UR10e flytter flere bokser per plukking, behandler tyngre arbeidsstykker og bruker tyngre verktøy – slik at du kan øke produktiviteten, forbedre produktkvaliteten og frigjøre arbeidsstyrken til å gjøre det de er best til. UR10e er utviklet for å forbedre et bredt spekter av bruksområder, fra maskinpleie til palletering og emballering i nesten alle bransjer.

Få ende mer med palletering

Når den brukes til palletering, holder den samarbeidende robotens håndledd seg rettet nedover, og en lengre tyngdepunktforskyvning gir brukeren mulighet til å fokusere mer av robotens nyttelast på arbeidsstykker og mindre på momentarmer og gripere. Med andre ord vil palleteringsprogrammer oppleve minst 25 % mer nyttelastkapasitet.

Endress Proline Teqwave MW 500 _ 4W5B crop

Inline-måler for totalt tørrstoffinnhold

Proline Teqwave MW 300/500 er den foretrukne måleren for direkte måling av totalt tørrstoff i slambehandling av avløpsvann, ved bruk av mikrobølgeprinsippet.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.