HF-PT1000-2000-crop

Styrket sin stilling som totalleverandør av væske sensorteknikk

Trykk transmittere for alle bruksområder

Turck’s utvidede portefølje av trykktransmittere, PT1000/2000 serien, dekker krevende applikasjoner i maskinbygger sektor, eksplosjonsfarlige områder samt marine applikasjoner.

Turck som i Norge er representert av HF Danyko, har styrket sin stilling som totalleverandør av væske sensorteknikk med et utvidet tilbud av trykktransmittere: Den kompakte PT serien ble utviklet for å møte økende krav ikke bare i den krevende maskinbyggsektoren. Den robuste utformingen gir høy presisjon slitasje-fri måling av trykk og langsiktig stabilitet selv under tøffe driftsforhold. Hele PT serien er UL sertifisert og godkjent for Ex-området, drikkevann applikasjoner, og også maritime applikasjoner.

Sensorene er utstyrt med de vanligste elektriske og prosesstilkoblinger, forskjellige typer av utgangssignaler, samt keramisk og metall måle celler. Både i standard måleområder -1 til 1000 bar samt i lavtrykksområder opp til 600 mbar. Med dette spekter av varianter, tilbyr Turck en optimal løsning for overvåking av trykk i væsker og gasser for mange applikasjoner.

For mer informasjon se: www.danyko.no

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.