Trend Micro skybasert kontainer crop

Cloud One Container Security er en omfattende skysikkerhetsløsning

Trend Micro lanserer avansert, skybasert kontainer-sikkerhet til Cloud One

Komplett kontainer-sikkerhet
Trend Micro lanserte nylig Cloud One Container Security, som er er utviklet for å lette sikkerheten i kontainer-strukturer, distribusjon og arbeidsflyt, og samtidig bidra til at utviklere kan akselerere innovasjon og minimere nedetid på applikasjoner i Kubernetes-miljøer. Alt blir administrert og styrt fra et enkelt verktøy.

Akselerert migrering til skyen
Løsningen er et viktig tilskudd til Trend Micros Cloud One-plattform, som ble lansert i 2020. Globale operasjoner bruker i økende grad kontainermiljøer for å akselerere migrering til skyen, omforme monolittiske applikasjoner, samt bygge og integrere cloud-native applikasjoner sømløst. Dette skaper ofte sikkerhetsproblemer som tradisjonelle nettverk og klientverktøy ikke kan håndtere, men som Trend Micro løser med Cloud One – Container Security.

- Kontainere gjør det enklere å innovere raskere ved å forenkle utvikling og distribusjon. Og for å holde et trygt utviklingstempo og -miljø, er det viktig at sikkerhetspraksisen er integrert i kontainerens livssyklus. Og det er nettopp her vår nye tjeneste passer perfekt inn. Tjenesten vil automatisk bidra til kontinuerlig beskyttelse i tre kritiske trinn relatert til kontainerens livssyklus. Fra utviklingsfasen, til distribusjonen og så når tjenestene skal kjøres, forklarer Karianne Myrvold,

Cloud One Container Security består av tre hoveddeler:
 

  1. Skanning av kontainer-versjon

Funksjonen gjennomsøker kontainere i utviklingsfasen for å kunne oppdage eventuelle sårbarheter så tidlig som mulig, og dermed bidra til lavest mulig utbedringskostnad. Gjennom samarbeidet med Snyk, vil kontaineren skannes mot den markedsledende sårbarhetsdatabasen i åpen kildekode. Det gjør det mulig å oppdage og håndtere sårbarheter i en tidlig fase, hvor man er avhengig av kildekode fra en tredjepartsaktør. Cloud One – Container Security vil: 

  • Se etter sårbarheter i pakkene som er inkludert i kontaineren.
  • Oppdage skadelig programvare ved hjelp av signaturer og avanserte maskinlærings-teknikker.
  • Finne innebygde hemmeligheter som passord, API-tokens eller lisensnøkler.
  • Søke etter IoC-er ved å bruke industristandard-baserte Yara-regler. 

 

  1. Policy-basert distribusjonskontroll

Kontainersikkerhet lar deg lage policer som tillater eller blokkerer distribusjoner basert på angitte regler. Integrering med Kubernetes sikrer at alle distribusjoner som kjøres i et produksjonsmiljø er trygge. 
 

  1. Cloud-native sikkerhet

Når en kontainer-versjon er ansett trygg og distribuert ut til produksjon, vil Cloud One Container Security beskytte kontaineren. Det betyr pågående sårbarhetsdeteksjon for den kontaineriserte applikasjonen og gir relevant tilbakemelding til sikkerhets- og DevOps-team i tilfelle ytterligere tiltak er nødvendig.
 

Endress Proline Teqwave MW 500 _ 4W5B crop

Inline-måler for totalt tørrstoffinnhold

Proline Teqwave MW 300/500 er den foretrukne måleren for direkte måling av totalt tørrstoff i slambehandling av avløpsvann, ved bruk av mikrobølgeprinsippet.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.