HF uprox3 hi crop

Vært i stand til å oppnå større føleavstander uten noen kompromisser

Tredje generasjon Faktor 1 sensorer

Turck’s nye uprox3 serie tilbyr den mest kompakte design ned til 4 mm i diameter og de største føleavstander for alle typer metall. Tillater også muligheten for helt nye bruksområder.

Turck, som i Norge representeres av HF Danyko AS, presenter uprox3 som tredje generasjon av sitt utvalg av uprox faktor en sensorer. Uprox har samme føleavstand for alle metaller.

Den elektroniske plattformen på uprox3 serien har blitt fullstendig redesignet, og er en verdensnyhet fordi det muliggjør faktor 1 sensorer i kompakt 4 mm glatt og M5 design med 1 mm føleavstand, selv for innfelt montering. Turck har også lykkes å forkorte lengden av de tidligere mest kompakte M8 og M18 design.

Selv om de eksisterende uprox + sensorer tilbyr stor føleavstand for alle metaller, kan disse økes med 50 prosent i den nye serien. Turck sin uprox3 serie tilbyr dermed i dag de største føleavstander av alle faktor en sensorer på markedet.  Med innfelt montering er de tidligere uoppnåelig 3 mm i M8 design, 6 mm i M12 og 10 mm i M18 mulig. Takket være kontinuerlig videreutvikling av sin uprox teknologi, har Turck vært i stand til å oppnå større føleavstander uten noen kompromisser når det gjelder ytelse og monteringskrav. Uprox3 sensorene tilbyr derfor ikke bare pålitelighet for krevende oppgaver i standard applikasjon.Men tillater også muligheten for helt nye bruksområder.

På grunn av deres immunitet for magnetiske felt, er uprox3 serien egnet for bruk i mange krevende industrielle sektorer som sveising. Her tilbyr den nye uprox3 serien nok en gang spesielt robuste PTFE belagt sensorer i M8, M12 og M18 design. Som sine forgjengere, tilbyr alle uprox3 sensorer høy EMC stabilitet og fleksible monteringsmuligheter inkludert innfelt montering i alle metaller.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.