What is the winning formula for a successful 2021-1 crop

Avanserte robotikk, sikre leverandørkjeder og bærekraftig produksjo

Teknologitrender i 2021

Avanserte robotikk, sikre leverandørkjeder og bærekraftig produksjon er stikkordene. Nød, som ordtaket sier, er mor til oppfinnelser. I 2020 måtte industrien håndtere konsekvensene av en global pandemi, uforutsigbare markeder og politisk ustabilitet i tillegg til vanlige produksjonsutfordringer. Som for eksempel behovet for å utvikle bærekraftig produksjonsløsninger.

I White Paperet vi publiserer her gis det en oversikt over tre sektorer der utfordringene i 2020 har gitt nye muligheter for 2021. Hver måned sporer Oxford English Dictionary de 25 mest brukte søkeordene i Oxford språkområde. Ikke overraskende har 2020 blitt bokstavelig talt definert av COVID19, med begreper som pandemi, karantene og lockdown i hver måned. Men hvordan har produsentene svart på nedgangen og dysterheten i 2020? Industrien har vist seg å være ikke bare å være motstandsdyktig mot utfordringene. Den har også klar til å tilpasse seg forholdene med innovative løsninger. Som et resultat kan det vise seg at strategier som foretakene utviklet for å holde seg flytende i 2020 kan bli den vinnende formelen for et vellykket 2021.

Last ned hele rapporten nedenfor.

Endress Proline Teqwave MW 500 _ 4W5B crop

Inline-måler for totalt tørrstoffinnhold

Proline Teqwave MW 300/500 er den foretrukne måleren for direkte måling av totalt tørrstoff i slambehandling av avløpsvann, ved bruk av mikrobølgeprinsippet.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.