Bilde HPN1 crop

Nybakk er også medlem i NEK NK121B som har ansvar for «tavlenormen»

Tavleforeningen styrker organisasjonen

Tavleforeningen har fra 1. januar 2015 engasjert Hans-Petter Nybakk som faglig leder. Engasjementet har en stillingsandel på 50 prosent.

I prinsippet vil si at Hans-Petter nå står til tjeneste for Tavleforeningen tirsdag, onsdag og annenhver torsdag. Fra samme dato har Hans-Petter fratrådt sin stilling i Eaton med pensjon.

Hans-Petter Nybakk har mange års erfaring innen prosjektering og gjennomføring av elektriske fordelings- og kontroll-anlegg. De siste 35 år har han jobbet hos Moeller / Eaton i forskjellige funksjoner innen prosjektering, markedsføring og salg av produkter og systemer innen energidistribusjon. I sitt daglige arbeid har Nybakk over tid også tilegnet seg oversikt over og kjennskap til aktuelle forskrifter og normer for elektrotavler og elektriske anlegg. Som Tavleforeningens representant er Nybakk er også medlem i NEK NK121B som har ansvar for «tavlenormen» på norsk. Hans-Petter har vært styremedlem i Tavleforeningen i flere perioder siden etableringen og har i 15 år vært en aktiv kompetanseressurs og foredragsholder i foreningens kursvirksomhet.                                                                                                                                                         

  • Tavleforeningens målsettinger og ambisjoner for engasjementet er høye og oppgavene er mange.
  • Nybakk vil stå til tjeneste for foreningens medlemmer, og det vil bli opprettet en faggruppe slik at vi løpende kan tilby medlemmer og andre å besvare faglige og forskriftsrelaterte spørsmål. Dette vil styrke informasjonstjenesten på foreningens hjemmeside.
  • Tavleforeningen vil sette i verk prosesser for å videreutvikle foreningens kontakt med myndigheter, øvrige bransjeorganisasjoner, markedet og andre aktuelle samarbeidspartnere. Vi mener dette er viktig for å ivareta bransjens posisjon og tavlefagets status i elektromiljøet.
  • Tavleforeningen vil videre prioritere profilering og markeds-kommunikasjon rettet mot opplæringskontorene og – institusjoner, da bransjen trenger økt tilgang på lærlinger.

Ytterligere informasjon, se: www.tavleforeningen.no

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.