Servi-Moholt-crop

Selskapene vi utfyller hverandre meget god

Servi AS og Karsten Moholt AS samlokaliseres i Storebotn

Servi AS flytter inn i Karsten Moholt AS sine lokaler i Storebotn Næringspark på Askøy fra 1.mars 2017. Servi AS og Karsten Moholt AS har det siste året hatt et tett markedssamarbeid innenfor det profesjonelle servicemarkedet.

Selskapene vi utfyller hverandre meget godt, med Servi AS sin kompetanse innenfor hydraulikk overhalinger, tilstandskontroll og overvåking og Karsten Moholt AS’ kompetanse innenfor elektroservice, overhalinger, tilstandskontroll- og overvåking. Selskapene er markedsledende spesialleverandører innenfor hvert sitt felt og en samlokalisering legger til rette for gode synergier som bidrar til en mer komplett service og one stop shopping for våre kunder på servicejobber og større prosjekter innenfor grønn energi, fossil energi, shipping, landbasert industri, havbruk, forsvaret og jernbaneindustri.

Om Karsten Moholt

Karsten Moholt er et elektromekanisk kompetansesenter med hovedkontor på Askøy utenfor Bergen, men med hele verden som nedslagsfelt.

Selskapet har over flere generasjoner bygget opp unik kompetanse og erfaring innenfor roterende elektromekanisk utstyr, noe som gjør at de i dag er verdensledende innenfor flere av sine fagfelt. Karsten Moholt er en foretrukket samarbeidspartner for flere av verdens ledende selskaper.

Om Servi AS

Servi Group har røtter helt tilbake til 1912 og er i dag Norges største leverandør innenfor POWER AND MOTION CONTROL. Frem til midten av 90-tallet var vi kjent som Ingeniørforretningen Atlas.

POWER AND MOTION CONTROL inkluderer både hydraulikk, pneumatikk, elektromekanikk og glidelager ( tribologi ). I tillegg leverer vi et antall nisjeprodukter mot industri og marinemarkedet. Vi leverer komponenter, løsninger, engineering, samt service og vedlikeholdstjenester.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.