Siemens Secure crop

SNOK er en skalerbar løsning designet for å avdekke tidlige tegn på malware

Secure-NOK inngår partnerskap med Siemens

Secure-NOK, det norske spesialistselskapet innen industriell cybersikkerhet, har inngått partnerskap med Siemens om å integrere Secure-NOKs løsninger for industriell cybersikkerhet med Siemens’ portefølje av robuste industrielle nettverksprodukter.

Moderne industri preges i dag av økt digitalisering, automatisering og nettverkskommunikasjon. Dette gjør industriell infrastruktur sårbar for cyberangrep som tidligere i hovedsak rammet IT-nettverk. Virksomheter som driver kraftproduksjon- og distribusjon, vannverk, transportstyring, eier olje- og gassinstallasjoner, fabrikker og mye annet er i økende grad utsatt for cyberangrep som kan forårsake avbrudd og i verste fall ulykker og ødeleggelse.

Norske Secure-NOK er et av få selskaper på verdensbasis som tilbyr løsninger for å hjelpe industrieiere å beskytte anlegg og installasjoner mot økende risiko knyttet til cyberangrep. Gjennom samarbeidet med Siemens er Secure-NOKs banebrytende og innovative SNOK teknologi tilgjengelig for markedet som en innebygget løsning i Siemens’ robuste nettverksprodukter.

– Vi mener samarbeidet med Secure-NOK vil gi oss en enda bedre mulighet til å tilby integrerte løsninger for industriell sikkerhet, sier salgsdirektør i Siemens Arne Bergun.

SNOK er en skalerbar løsning designet for å avdekke tidlige tegn på malware, virus, industrispionasje, sabotasje og andre skadelige cyber-hendelser som kan ramme industrianlegg og installasjoner. Løsningen er designet for å installeres på innsiden av det industrielle systemet og å kunne kjøres på hardware med begrenset datakraft.

– Partnerskapet med Siemens representerer en milepæl for Secure-NOK, sier Dr. Siv Hilde Houmb, Secure-NOKs CEO og gründer. – Dette gjør at løsningene våre nå er tilgjengelige gjennom Siemens’ distribusjonskanaler globalt. Videre styrker den Secure-NOKs ledende posisjon i å tilby spesialdesignede cybersikkerhetsløsninger for å dekke industrielle behov.

 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.