IKM Fluke TiS75 crop

Kameraet er også utstyrt med innovative fokus-alternativer

Se termogrammer tydeligere

Fluke TiS75 termokamera - høy ytelse, robust, enkel å bruke, 320x240 termisk oppløsning og manuell fokus. Kameraet er et lett-å-bruke, rimelig infrarødt kamera med profesjonell ytelse og tar termiske bilder med 320 x 240 oppløsning.

Salgsingeniør Espen T. Førde i IKM Instrutek AS forteller at du kan ta bilder med profesjonell kvalitet, og se detaljene med forbedret oppløsning. Med en oppløsning på 320 x 240 leverer kameraet bilder av profesjonell kvalitet som du trenger for å utføre en riktig diagnose av tilstanden på systemet du inspiserer.

Se termogrammer tydeligere enn før og analyser raskere med bilde-i-bilde, og blending på forskjellige forhåndsinnstilte nivåer for å fange utrolig detaljerte bilder som bidrar til å identifisere potensielle problemer. Se klart hva du inspiserer med 3,5 tommers 320 x 240 LCD. Noe som er 33% større visningsområde sammenlignet med tidligere modeller i samme klasse.

Kameraet er også utstyrt med innovative fokus-alternativer, noe som gjør det enkelt og lett å bruke manuell fokus fra så nært som 15 cm for nærbilder, avslutter Førde.

Av andre funksjoner kan nevnes: 

  • WiFi opplasting til Fluke Cloud ™
  • Gratis lagring med Fluke Cloud ™
  • Del bilder i sanntid med Fluke Connect®
  • 4GB micro SD-kort
  • Taleannotering
  • Opprette og e-postrapporter fra arbeidsstedet med Fluke Connect®, eliminerer behovet for å gå tilbake til kontoret for å behandle rapporter.

For mer informasjon se www.ikm.no

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.