InLine ravn crop

Praktisk talt null vedlikeholdsbehov, gir brukeren en svært lav livstidskost

Se opp, ravnen er på vingene

Basert på 15 års erfaring med produksjon av radarflowmålere, er den innovative leverandøren Flow-Tronic glade for å lansere den revolusjonerende Raven-Eye multiflowmåler.

Målere basert på radarteknologi, for måling av areal og hastighet, har vært i bruk mange år. Hva er så revolusjonerende med Raven-Eye? Ved hjelp av den nyeste design, utvikling- og produksjonsmetoder, har Flow-Tronic greid å utvikle en ny generasjon radarmålere med høy kvalitet til en pris som vil gjøre dette til en attraktiv flow/strømningsmåling i vann og avløp. 

Raven-Eye

Navnet ble ikke valgt tilfeldig, som ravnen har Raven-Eye tre viktige egenskaper: Intelligens, tilpasningsevne og overlevelse.

For det første - intelligens: Sensoren bruker radar for å måle væskehastighet. Gjennomsnittlig hastighet blir beregnet ved hjelp av algoritmer som er basert på mange års felterfaring og forskningsarbeid. Negative effekter av ikke-ideelle strømningsforhold, bølger, turbulens etc. er fjernet.

Neste - tilpasningsevne: Raven-Eye kan brukes i nesten alle typer halvfylte rør og åpne kanaler, fra 10 cm og oppover, med strømningshastigheter fra 0,15 m / s til 9 m / s. Den er ideell for ettermontering. Kommunikasjon er basert på både digitale og analoge utganger og tillater en enkel integrasjon med eksisterende SCADA, PLS og telemetri nettverk. Ravn-Eye kan også fungere som et frittstående system med eget panel som presenterer flow, hastighet, dybde, total volum, datalogging og web dataoverføring.

Endelig - overlevelsesevne: Raven - Eye er meget robust og er designet for røffe miljøer. Måleren bygger på mange års erfaring i avløpsmålinger. Den er helt forseglet, det finnes ingen skjøter som kan gi lekkasjer. Med IP68 kapsling betyr det at utstyret tåler store eksterne belastninger og aggressive atmosfærer. Det er innebygde sensorer som overvåker og raportere tilstand av måleren og som vil gi alarm.

Kombinasjonen av disse fordelene og praktisk talt null vedlikeholdsbehov, gir dette brukeren en svært lav kost over tid.

InLine Prosess AS i Larvik se: www.inlineprosess.no , er Flow-Tronic`s samarbeidspartner I Norge.

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

Elni

Industribedrifter sliter med å dokumentere gevinst på sine digitale investeringer

Programvareselskapet IFS offentliggjør nå resultater fra studien; Shaping the Future of Manufacturing. En studie som viser hvor langt industribedrifter har kommet i sin digitale transformasjon, basert på deres planer for fremtidige investeringer og status på IT-strategier og utfordringer. Målet er å finne ut hvilke områder der industrien kan maksimere sin vekst.

les mer...
AMNYTT 03 2023 kolasj crop

AMNYTT 03 2023 er publisert

Det er enighet i politisk miljø og i industrien om at produksjonen må omstilles. CO2 utslippet må reduseres. Bruk av fornybar energi må økes. For de fleste industrielle aktører innebærer det omstilling til mer bruk av elektrisk kraft, som er produsert fra vann, vind eller sol. Når dette er sagt slutter enigheten mellom politisk og næringsmessige interesser.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...