Schneider ANNA_OLSEN crop

Ser frem til å bli godt kjent med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere

Schneider Electric utvider industri-salgsteamet på Sunnmøre

Anna Laila Olsen fra Ulsteinvik er ansatt i Schneider Electric som salgsingeniør med fokus på løsninger for maskinbyggere (OEM Solutions Sales Engineer) på Sunnmøre. Anna Laila Olsen (42 år) kommer fra stillingen som salgsingeniør/Service Sales Specialist i ABB Marine & Ports, Divisjon Industrial Automation, 

Hos ABB hadde hun ansvar for proaktivt salg av komponenter, kostnadskontroll samt oppfølging av kunder og leverandører.  

Hun har også ervervet erfaring fra sin tid som salgsleder innen fiskeri fra Frøystad AS og 10 år i Rolls-Royce Marine. Her arbeidet hun som salgsingeniør, ansvarlig for teknisk salg med fokus på utvalgte seismikk- og subsea-kunder.

Olsens bachelorgrad i eksportmarkedsføring med økonomi og ledelse fra NTNU i Ålesund (Høgskolen i Ålesund) kommer godt med i et internasjonalt konsern som Schneider Electric.

- Gjennom mine tidligere arbeidsplasser har jeg opplevd Schneider Electric som en pålitelig samarbeidspartner, og det så ut som en attraktiv arbeidsplass. Så dette føles for meg som en unik mulighet til å være med og bidra til det grønne skiftet i et selskap som leder an innen feltet. Jeg gleder meg til å tilby våre kunder en mulighet til å optimalisere drift og oppnå økt energieffektivitet. Det er svært motiverende å skape noe som gir både økt lønnsomhet og direkte positiv klimaeffekt, sier Anna Laila Olsen.

- Jeg ser frem til å bli godt kjent med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere og til å bidra med min kompetanse til å kommersialisere fantastiske produkter og løsninger. Jeg ser frem til å skape et godt miljø på en fin arbeidsplass, poengterer hun.

- Jeg synes for øvrig at det er flott at Schneider Electric jobber for økt mangfold og ønsker å rekruttere flere kvinner innen teknologistillinger. Fra forrige arbeidsgiver fikk jeg kjennskap til kvinnenettverket Oda, som er Nordens ledende nettverk for kvinner i «tech». Schneider Electric er platinumpartner i Oda. Sammen jobber de tett, strategisk og målrettet i det viktige arbeidet med å skape en bedre kjønnsbalanse i teknologibransjen.

Anna Laila Olsen er gift og har en sønn på 9 år. Hun er glad i hytte- og familieliv og i friluftsaktiviteter som fiske, ski og fjellturer.

Endress Proline Teqwave MW 500 _ 4W5B crop

Inline-måler for totalt tørrstoffinnhold

Proline Teqwave MW 300/500 er den foretrukne måleren for direkte måling av totalt tørrstoff i slambehandling av avløpsvann, ved bruk av mikrobølgeprinsippet.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.