Pepeprl smart-ex crop

Målet i vår designavdeling er å gjøre den avanserte teknologien tilgjengelig

Pepperl+Fuchs ecom vinner tysk designpris

Den tyske designprisen deles ut årlig fra Tysk Designråd. To produkter fra Pepperl+Fuchs datterselskap ecom sikret seg juryens gunst i tildelingen av Tysk Designråds pris 2020. Både den egensikre smarttelefonen Smart-Ex® 02 og den egensikre tilhørende høyttaleren og mikrofonen RSM-Ex 01 vant prisene i kategorien Computer and Communication.

"Vi er stolte over prisen", uttaler Werner Gebert som er Vice President of R&D på ecom. "Målet i vår designavdeling er å gjøre den avanserte teknologien tilgjengelig for den mobile medarbeideren. Designet på våre produkter er optimalisert med hensyn på oppgaver i eksplosjonsfarlige områder og møter alle krevende standarder innen ergonomi."

Prisen utdeles årlig av Tysk designråd, som er den tyske hovedinstansen innen merkevarebygging og design. Tildelingsseremonien finner sted i Frankfurt den 7. Februar

mart-Ex® 02—Robust smarttelefon for Sone 1/21

“The Smart-Ex® 02 er en robust og brukervennlig smarttelefon med Android operativsystem. Den er egensikker og er bygget inn i en kompakt kapsling. Skjermen er stor og bruken er intuitiv" sier juryen i sin begrunnelse for prisen.

RSM-Ex 01—Egensikker høyttaler og mikrofon for Sone 1/21
RSM-Ex 01er designet for push-to-talk kommunikasjon i krevende industrielle omgivelser og i Ex-Sone 1/21. "RSM-Ex 01 høyttaler og mikrofon inneholder avansert teknologi som gjør den egnet til bruk i IoT-applikasjoner. Kapslingen er kompakt men inneholder store og lett ansvendelige knapper som lett kan opereres med hansker" sa juryen i sin begrunnelse.

 

Ulstein crop

Ulstein Verft startar utrustinga av Olympic sin neste CSOV

Slepet av skroget til byggnummer 319, det andre TWIN X-STERN CSOV-skipet (Construction Service Operation Vessel) til Olympic, kom til Ulstein Verft 8. mai 2024 frå Crist-verftet i Polen. No startar utrustingsarbeidet. I 2022 signerte Olympic og Ulstein ein kontrakt på skipsdesign og bygging av to CSOV-ar av ULSTEIN SX222-designet frå Ulstein Design & Solutions AS. 

Lynlader crop

Norsk lynlader med Formel E teknologi

Den norske pioneren innen mobil hurtiglading, Nordic booster, har utviklet verdens første mobile og skalerbare hurtiglader med integrerte batterier - Hummingbird®. Batteriteknologien stammer fra det elektriske racing-mesterskapet Formel E. Den sikrer mulighet til å møte fremtidige behov etter hvert som den elektriske maskinparken utvikler seg.

Benjamin Doerr

Watson-Marlow presenterer den avanserte OEM-panelmonterte løsningen

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) har videreført DriveSure™ med aller nyest teknologi for å tilby en komplett peristaltisk panelmontert pumpeløsning for OEM-er (Original Equipment Manufacturers). Industriell Ethernet-kompatibilitet gjør det enklere å integrere DriveSure i avanserte distributerte styresystemer og tilbyr sluttbrukeren fjernstyrt overvåkning og kontroll.

IIRO RAUTIAINEN

Eaton møter sterk etterspørsel etter avanserte UPS-systemer med ny fabrikk i Finland

Eaton har åpnet en ny toppmoderne fabrikk i Helsinki. Dette skal øke produksjons- og leveringskapasiteten for å møte den voksende etterspørselen etter UPS-systemer. Energistyringsselskapet Eaton er en av verdens største produsenter av 3-fase avbruddsfri strømforsyningssystemer (UPS).