kromatografi-rigg crop

Transmitteren må garantere rask dataregistrering

Optimalisert på alle mulige måter

Moderne transmitter og sensorer som brukes i prosessfotometri. Tallrike prosessparametere registreres enten «inline» eller «online» i prosessen og umiddelbart sammenlignet med målverdier. Dette muliggjør kontinuerlig kontroll av prosessen og bidrar til å garantere høy kvalitet og optimalt produktutbytte.

I dag er det ikke nok at moderne målepunkter brukt i prosessanalyse er teknisk egnet for prosessen med prosessovervåkning; de må også oppfylle visse administrative krav. For eksempel, for å få en godkjennelse for et farmasøytisk preparat på det amerikanske markedet, må kravene i 21CFR del 11 (Kode for føderale forskrifter, mat + legemidler, del 11 (1)) følges nøye. Dette krever bruk av en transmitter som også kan fungere som et grensesnitt til prosesskontrollsystemet eller som selv kan gripe inn i prosessen via et relé. Som en del av et omfattende automatiseringskonsept må transmitteren garantere rask dataregistrering, databehandling og datahåndtering.

Les hele artikkelen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.