cof

Gjøre produktene enda mer tilgjengelig i hele det norske markedet

Oppretter lager for Siemens elektromotorer i Bergen

Siemens partner Rekvisitt forsterker tilbudet på Vest- og Sørlandet. I tilknytning til salgskontoret i Bergen oppretter de eget lager for Siemens elektromotorer opp til 200 kW. Dette gir raskere responstid og reduserer kostnader ved feil.

– Vi er veldig fornøyde med at Rekvisitt tar markedet på alvor og utvikler tilbudet i Bergen, sier kundeansvarlig i Siemens, Niklas Wik.

Siemens elektromotor-partner
Leveringstiden er allerede kort med kun én dags leveringstid til Bergen fra hovedlageret i Trondheim, men for kundene er det kritisk når produksjonen får en uforutsett stopp. Derfor opprettes nå et ekspresslager i Eidsvåg i Bergen.

– Siemens-avtalen har tilført Rekvisitt et sterkt merkenavn i porteføljen av kvalitetsprodukter innen elektromotorer og transmisjoner og vi er glade for å bidra til å gjøre produktene enda mer tilgjengelig i hele det norske markedet, sier Tormod Maske, som er daglig leder i Rekvisitt.

Som SIMOLOG-partner (Siemens Modification and Logistics Partner) håndterer Rekvisitt salg og modifikasjoner av Siemens-elektromotorer i Norge. 

Ekspresslevering til hele regionen
Rekvisitt er en av Norges ledende leverandører av elektromotorer, transmisjoner og transportbånd. De siste årene har bedriften hatt en sterk utvikling i det norske markedet og etableringen av salgskontoret i Bergen i 2015 har vært vellykket. Flere kunder har etterspurt et lokalt varelager. Lageret i Bergen sikrer når kunder på hele Vest- og Sørlandet enda raskere leveranser.

Rekvisitts vakttelefon vil være døgnbemannet, og gjennom et samarbeid med et lokalt budbilselskap kan de også rykke ut døgnet rundt for å sikre raske leveranser til hele regionen.

Om Siemens:

Siemens er et globalt selskap som utvikler innovative teknologiske løsninger for industri, energi, bygg og transport. Med 360.000 medarbeidere i mer enn 190 land jobber selskapet med å løse fremtidens utfordringer gjennom elektrifisering, automatisering og digitalisering. Siemens er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og har i snart 170 år utviklet nye teknologiske løsninger for hele verden. Den norske virksomheten har cirka 1700 medarbeidere. Det norske hovedkontoret, som er et av Norges mest energieffektive bygg, ligger i Oslo. 

Nettside: siemens.no

Om Rekvisitt:
Med over 60 år i bransjen har Rekvisitt bygd opp et solid firma med høy servicegrad, hurtige leveranser og bred kompetanse på elektromotorer og transmisjonsprodukter. Bedriften forhandler et bredt spekter av kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter, og er en viktig samarbeidspartner for prosessindustri og maskinbyggere over hele landet.

Rekvisitt har lager i Trondheim og Bergen.

Nettside: www.rekvisitt.no

 

Jumo diraVIEW crop

Tydelig visning med JUMO diraVIEW

Viserinstrumentet er egnet til et bredt bruksområde innen ulike bransjer

Allsidig digitalt viserinstrument med LCD-display. Den nye displayserien JUMO diraVIEW brukes til visning av forskjellige prosessvariabler på stedet. Den intuitive bruken og konfigurasjonen i klartekst på enheten gir kortere oppstartstider og mulighet for å utføre justeringer uten bruksanvisning.

les mer...
Anders

Ny salgsingeniør hos Mitsubishi Electric Factory Automation

Anders Svendby har startet som teknisk selger hos Mitsubishi Electric Factory Automation med base i Drammen. 

les mer...
Avionr el crop

Gjennomførte Norges første elektriske flygning

Vil også legge til rette for billigere flybilletter

- Regjeringen har gitt Avinor i oppdrag å utvikle et program som skal legge til rette for introduksjon av elektriske fly i kommersiell luftfart. Det var en stor opplevelse å få bli med på denne flygningen og se at vi er i gang med utviklingen av framtidens luftfart, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

les mer...
SigumF P6 GLAS crop

Helautomatiske prøvetakere fra Maxx

Justering av prøvevolum er enkelt.

Sigum Fagerberg AS lanserer helautomatiske vannprøvetakere fra den tyske kvalitetsprodusenten Maxx. Maxx helautomatiske prøvetakere sikrer nøyaktige, pålitelige og dokumenterbare vannprøver for vann, avløp og industri.

les mer...