Omron-crop

Tilbyr to typer programmerbare PMAC-kontrollere med flere akser

OMRON lanserer nye programmerbare PMAC-kontrollerne

PMAC-kontrollerne har flere akser med bevegelsesteknologi av høy kvalitet og ytelse. OMRON og OMRONs Delta Tau Data Systems, Inc. (heretter kalt "DT") har samarbeidet om å utvikle PMAC-kontrollerne med globalt ledende bevegelseskontrollteknologi fra DT.

PMAC muliggjør sofistikert og finjustert kontroll, inkludert rask synkron kontroll over ulike fabrikkautomasjonsenheter (FA), takket være innebygd EtherCAT-kommunikasjon som brukes for produksjonslinjer og utstyr over hele verden. Utviklingsmiljøet gjør at brukerne kan programmere sine egne bevegelsesalgoritmer og bevegelseskontrollfunksjoner, for eksempel beregning av bane og posisjonskompensasjon, i C og det opprinnelige programmeringsspråket.

For å tilfredsstille de forskjellige behovene til kundene og håndtere korte produktlivssykluser spres trenden med å benytte nyskapende produksjon ved å utnytte den nyeste teknologien innen nøyaktig maskinbruk og roboter ved produksjonsanlegg. Byggere av halvlederbasert produksjonsutstyr og maskinverktøy konsentrerer ressursene rundt utvikling av innovativ og konkurransedyktig kjerneteknologi. Under disse omstendighetene trenger maskinbyggere stadig flere globalt tilgjengelige kontrollere som har en langsiktig forsyningsstabilitet og kvalitet, og som kan brukes som alternativer til kontrollere som det er kostbart å utvikle grunnleggende funksjoner til og drive vedlikehold av. I tillegg forventer produsenter som utvikler produksjonutstyr med roboter, robuste og pålitelige kontrollere som kan utføre tilpasset bevegelseskontroll, hovedsakelig i utviklingsland.

OMRON tilbyr to typer programmerbare PMAC-kontrollere med flere akser som imøtekommer brukernes behov.

OMRON bringer innovasjon til produksjonsanlegg gjennom automatisering med integrerte, intelligente og interaktive konsepter. OMRON jobber med nyskaping innen produksjon sammen med produsenter ved å kombinere den globalt ledende bevegelseskontrollteknologien til DT med OMRONs kontrollteknologi for å realisere ny integrert automatisering.

 

PMAC – programmerbar kontroller med flere akser

Programmerbar CK3E-kontroller med flere akser

Kontroll med flere akser med en rask syklustid på 250 ms og EtherCAT-funksjonalitet. Fleksibel systemkonfigurasjon og rask synkron kontroll av FA-enheter som er tilkoblet via EtherCAT

Kompakt design og tykkelse på 28,6 mm for å spare plass i maskiner og kontrolltavler

Industriell PC-plattform NY51_-A IPC PMAC programmerbar kontroller med flere akser

Opptil 128 akser til kontroll og avansert datahåndtering. Multitasking av Windows-programmer og tilpasset bevegelseskontroll (bevegelsesalgoritmer, kinematikk, posisjonskompensasjon osv.)

Miljøbestandighet på PLS-nivå. Hypervisor-programvare*1 til uforstyrret maskinkontroll selv om Windows er nede

*1.        Programvaren hindrer gjensidige forstyrrelser ved å tilordne maskinvareressurser til operativsystemet. Maskinkontrolloppgaven blir ikke avbrutt selv om Windows krasjer

WAGO direct_industry crop

Bruk skyløsning til å ta frem nye forretningsmodeller

Viktigste virkemidlet for å kunne utnytte de nye optimaliseringspotensialene

Industri 4.0 og big data åpner uventede muligheter for produsenter og legger grunnlaget for lovende forretningsmodeller. Teknologien krever økt oppmerksomhet for datasikkerhet. Fleksible og intelligente tekniske løsninger som samler data på feltnivå og sender de til skyen, er grunnlaget for nye løsninger.

les mer...
Windows-bruker

OMRON lanserer en komplett løsning for IO-Link

Gjør det enklere å oppnå produktivitets- og effektivitetsfordelene

Omron har lagt til et omfattende utvalg av IO-Link produkter til den allerede omfattende automasjonsplattformen, noe som gir brukerne et praktisk og pålitelig alternativ for å implementere komplette IO-Link løsninger.

les mer...
Baumer Flex crop_edited-1

Effektiv og fleksibel væskebehandling med den nye Baumer FlexFlow-familien av strømnings- og temperatursensorer

Sensorene har IO-Link

Med sin FlexFlow-familie av strømnings- og temperatursensorer har Baumer utvidet sitt sortiment av prosessensorer. Basert på det kalorimetriske måleprinsippet kan FlexFlow-familien overvåke både strømningshastigheten og mediumtemperaturen.

les mer...
Assembly_GOT_Ch9_2_JPEG

Nytt kjøleaggregat hos SKF forbedrer energieffektiviteten

Teknologien gir en behovsstyrt kjøling

SKF har testet det nye kjøleaggregat Blue e+ fra Rittal. Resultatet er imponerende. Energieffektiviteten økte med 76,5 prosent, i tråd med de høye forventningene. – Det er en betydelig reduksjon på en enkelt enhet, og de som har sett resultatene har vært positive.

les mer...