Omron-crop

Tilbyr to typer programmerbare PMAC-kontrollere med flere akser

OMRON lanserer nye programmerbare PMAC-kontrollerne

PMAC-kontrollerne har flere akser med bevegelsesteknologi av høy kvalitet og ytelse. OMRON og OMRONs Delta Tau Data Systems, Inc. (heretter kalt "DT") har samarbeidet om å utvikle PMAC-kontrollerne med globalt ledende bevegelseskontrollteknologi fra DT.

PMAC muliggjør sofistikert og finjustert kontroll, inkludert rask synkron kontroll over ulike fabrikkautomasjonsenheter (FA), takket være innebygd EtherCAT-kommunikasjon som brukes for produksjonslinjer og utstyr over hele verden. Utviklingsmiljøet gjør at brukerne kan programmere sine egne bevegelsesalgoritmer og bevegelseskontrollfunksjoner, for eksempel beregning av bane og posisjonskompensasjon, i C og det opprinnelige programmeringsspråket.

For å tilfredsstille de forskjellige behovene til kundene og håndtere korte produktlivssykluser spres trenden med å benytte nyskapende produksjon ved å utnytte den nyeste teknologien innen nøyaktig maskinbruk og roboter ved produksjonsanlegg. Byggere av halvlederbasert produksjonsutstyr og maskinverktøy konsentrerer ressursene rundt utvikling av innovativ og konkurransedyktig kjerneteknologi. Under disse omstendighetene trenger maskinbyggere stadig flere globalt tilgjengelige kontrollere som har en langsiktig forsyningsstabilitet og kvalitet, og som kan brukes som alternativer til kontrollere som det er kostbart å utvikle grunnleggende funksjoner til og drive vedlikehold av. I tillegg forventer produsenter som utvikler produksjonutstyr med roboter, robuste og pålitelige kontrollere som kan utføre tilpasset bevegelseskontroll, hovedsakelig i utviklingsland.

OMRON tilbyr to typer programmerbare PMAC-kontrollere med flere akser som imøtekommer brukernes behov.

OMRON bringer innovasjon til produksjonsanlegg gjennom automatisering med integrerte, intelligente og interaktive konsepter. OMRON jobber med nyskaping innen produksjon sammen med produsenter ved å kombinere den globalt ledende bevegelseskontrollteknologien til DT med OMRONs kontrollteknologi for å realisere ny integrert automatisering.

 

PMAC – programmerbar kontroller med flere akser

Programmerbar CK3E-kontroller med flere akser

Kontroll med flere akser med en rask syklustid på 250 ms og EtherCAT-funksjonalitet. Fleksibel systemkonfigurasjon og rask synkron kontroll av FA-enheter som er tilkoblet via EtherCAT

Kompakt design og tykkelse på 28,6 mm for å spare plass i maskiner og kontrolltavler

Industriell PC-plattform NY51_-A IPC PMAC programmerbar kontroller med flere akser

Opptil 128 akser til kontroll og avansert datahåndtering. Multitasking av Windows-programmer og tilpasset bevegelseskontroll (bevegelsesalgoritmer, kinematikk, posisjonskompensasjon osv.)

Miljøbestandighet på PLS-nivå. Hypervisor-programvare*1 til uforstyrret maskinkontroll selv om Windows er nede

*1.        Programvaren hindrer gjensidige forstyrrelser ved å tilordne maskinvareressurser til operativsystemet. Maskinkontrolloppgaven blir ikke avbrutt selv om Windows krasjer

Goodtech Husquarna crop

Goodtech effektiviserer Husqvarna

Vist frem et nytt konsept

Goodtech har fått oppdraget med å hjelpe Husqvarna med å nå sitt mål om å bygge "Sveriges smartaste fabrik" innen 2020. Dette gjør vi ved å levere flere helautomatiske monteringslinjer for montasje av motorer til Husqvarna Manufacturing i Husqvarna.

les mer...
DNV Digital Twin 1 crop

Retningslinje for bekjempelse av cybertrusler i olje- og gassindustrien

Viktig for å redusere cyberrisiko og kostnader

Fordelene med digitalisering i olje- og gassektoren er omfattende, men medfører også sårbarheter for nye former for cyberangrep. Nesten 68 % av olje- og gasselskapene ble berørt av minst ett betydelig cyberangrep i 2016, og det antas at mange angrep ikke blir oppdaget eller offentliggjort.

les mer...
Mettler ACC crop

METTLER TOLEDO presenterer kalibrering på en ny måte

Kobler ytelsen til kundens vekt til de faktiske veietoleransene

Gir muligheter til innsparinger på materialer, avfall og ekstraarbeid. Tradisjonell kalibrering fokuserer, og med rette, på hvordan en veieenhet fungerer. Frem til i dag har imidlertid ikke enhetsytelsen vært knyttet til prosessen der veiingen spiller en rolle.

les mer...
2015. INDIA. AGRA. Agra ABB site, India.Foto: Gustav Mårtenss

ABB oppgraderer HVDC-link for Statkraft-selskap

Det oppgraderte MACH-kontrollsystemet fungerer som “hjernen” i HVDC-forbindelsen

ABB har vunnet en ordre fra Baltic Cable AB, et datterselskap av Statkraft, som er en av Europas ledende produsenter av fornybar kraft, for oppgradering av selskapets høyspent likestrøms (HVDC) kraftforbindelse. Den ligger i Østersjøen og forbinder kraftnettene i Tyskland og Sverige.

les mer...