Omron-crop

Tilbyr to typer programmerbare PMAC-kontrollere med flere akser

OMRON lanserer nye programmerbare PMAC-kontrollerne

PMAC-kontrollerne har flere akser med bevegelsesteknologi av høy kvalitet og ytelse. OMRON og OMRONs Delta Tau Data Systems, Inc. (heretter kalt "DT") har samarbeidet om å utvikle PMAC-kontrollerne med globalt ledende bevegelseskontrollteknologi fra DT.

PMAC muliggjør sofistikert og finjustert kontroll, inkludert rask synkron kontroll over ulike fabrikkautomasjonsenheter (FA), takket være innebygd EtherCAT-kommunikasjon som brukes for produksjonslinjer og utstyr over hele verden. Utviklingsmiljøet gjør at brukerne kan programmere sine egne bevegelsesalgoritmer og bevegelseskontrollfunksjoner, for eksempel beregning av bane og posisjonskompensasjon, i C og det opprinnelige programmeringsspråket.

For å tilfredsstille de forskjellige behovene til kundene og håndtere korte produktlivssykluser spres trenden med å benytte nyskapende produksjon ved å utnytte den nyeste teknologien innen nøyaktig maskinbruk og roboter ved produksjonsanlegg. Byggere av halvlederbasert produksjonsutstyr og maskinverktøy konsentrerer ressursene rundt utvikling av innovativ og konkurransedyktig kjerneteknologi. Under disse omstendighetene trenger maskinbyggere stadig flere globalt tilgjengelige kontrollere som har en langsiktig forsyningsstabilitet og kvalitet, og som kan brukes som alternativer til kontrollere som det er kostbart å utvikle grunnleggende funksjoner til og drive vedlikehold av. I tillegg forventer produsenter som utvikler produksjonutstyr med roboter, robuste og pålitelige kontrollere som kan utføre tilpasset bevegelseskontroll, hovedsakelig i utviklingsland.

OMRON tilbyr to typer programmerbare PMAC-kontrollere med flere akser som imøtekommer brukernes behov.

OMRON bringer innovasjon til produksjonsanlegg gjennom automatisering med integrerte, intelligente og interaktive konsepter. OMRON jobber med nyskaping innen produksjon sammen med produsenter ved å kombinere den globalt ledende bevegelseskontrollteknologien til DT med OMRONs kontrollteknologi for å realisere ny integrert automatisering.

 

PMAC – programmerbar kontroller med flere akser

Programmerbar CK3E-kontroller med flere akser

Kontroll med flere akser med en rask syklustid på 250 ms og EtherCAT-funksjonalitet. Fleksibel systemkonfigurasjon og rask synkron kontroll av FA-enheter som er tilkoblet via EtherCAT

Kompakt design og tykkelse på 28,6 mm for å spare plass i maskiner og kontrolltavler

Industriell PC-plattform NY51_-A IPC PMAC programmerbar kontroller med flere akser

Opptil 128 akser til kontroll og avansert datahåndtering. Multitasking av Windows-programmer og tilpasset bevegelseskontroll (bevegelsesalgoritmer, kinematikk, posisjonskompensasjon osv.)

Miljøbestandighet på PLS-nivå. Hypervisor-programvare*1 til uforstyrret maskinkontroll selv om Windows er nede

*1.        Programvaren hindrer gjensidige forstyrrelser ved å tilordne maskinvareressurser til operativsystemet. Maskinkontrolloppgaven blir ikke avbrutt selv om Windows krasjer

IMI trykkstøt VA_82730 crop

Forebygg trykkstøt med IMI Buschjost ventiler

Kan redusere trykkstøt med mer enn 80 prosent

Vanntrykkstøt, også kalt hydraulisk sjokk, skaper en plutselig trykkstigning i et rørsystem. Dette kan gjøre skade på pakninger, rør, fittings og øvrige komponenter på applikasjonen.

les mer...
Krohne Gruppebilde med EX ikon crop

Signalomformere fra KROHNE med nytt design og nye bruksområder

Alternativ for parametersetting og kalibrering direkte i Ex-områder

Signalomformerne IFC 100 og MAC 100 samt SMARTMAC 200 er nå tilgjengelig med hus i rustfritt stål. De er hovedsakelig rettet mot applikasjoner i næringsmiddelindustrien, men kan også brukes der høy korrosjonsbestandighet kreves, f.eks. i saltholdige omgivelser.

les mer...
Image converted using ifftoany

Eatons bryteranleggsfamilie Xiria oppgraderes

Designet med Eatons veldokumenterte vakuumbryter teknologi

Plassbehov minimeres, mens skalerbarheten styrkes. Nye tillegg til Xiria-produktfamilen har gjort det mulig å oppskalere bryteranlegget ved behov for flere bryteravganger, tidligere måtte hele anlegget erstattes.

les mer...
Håkon Jacobsen

Næringsministeren holdt første møte med toppledere i industrien om digitalisering

Målet er å spre denne kunnskapen til hele industrien

Det nyopprettede forumet skal utveksle erfaringer og drøfte hvordan norsk industri best kan utnytte mulighetene og takle utfordringene som digital teknologi fører med seg.

les mer...