Last mJesper_crop

Styrket salgsteamet

Nyansettelse hos Last Mile Communication AS

Last Mile Communication AS har en stadig tilvekst av nye design- og innovative løsninger innen våre satsningsområder og vil fortsette å utvikle vår organisasjon basert på de markedsendringer vi ser.

Vi har i den anledning nå styrket vårt salgsteam med å ansette Jesper Fredriksen som skal jobbe innen IP Video satsningen vår.

Jesper Fredriksen har siden 1994 jobbet med sikkerhet fra vekter, alarmstasjon. Driftsleder i Drammen til teknisk salg i G4S som i starten var Verdisikring AS. Jobbet fra 2007 til 2010 i Securinet AS med overvåket alarmoverføring før veien gikk til Bosch Security Systems der han jobbet med ITV utstyr frem til august 2014.

Om:

Last Mile Communication AS (stiftet i 1999) er en distributør av datanettverk- og videoovervåknings løsninger til Olje & Gas, Marine, Industri, Kraft, Vei & Jernbane og kommunaltekniske markedet.

Kontorer i Asker og Leksand (Sverige) med totalt 20 ansatte.

Representerer over 30 produsenter i Norge og Sverige

Last Mile Communication AS har lang erfaring med videoovervåknings og kommunikasjonsløsninger over alle typer media som kobber, fiber, radio/GSM og de fleste typer industrielle protokoller, samt Ethernet. I samarbeid med våre kunder leverer vi utstyr og systemer til installasjoner over hele verden.

Vi leverer også spesialtilpassede løsninger på oppdrag og konsulent bistand.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.