Eldor-Ifea-crop

Vi kommer til å skape mange nye, faglige arenaer i Ifea

Ny styreleder i Ifea

På årsmøtet onsdag 5. april ble Bernt Eldor valgt til ny styreleder i Ifea (Industriens forening for elektronikk og automatisering). Tore Sandvoll ble takket av etter mang års innsats som styreleder. Den nyvalgte lederen har gått gradene i Ifea både som fagmann, nettverksbygger og administrator.

– Vi kommer til å skape mange nye, faglige arenaer i Ifea, signaliserer Bernt Eldor og hevder at den fysiske møteplassen for fagfolk som Ifea-konseptet bygger på, kommer til å bli minst like viktig i fremtiden. Under årsmøtet ble det presentert nye tanker om hvorledes foreningen skal evne å tiltrekke seg flere deltakere på sine arrangementer. Samarbeidet med NFA (Norsk Forening for Automatisering) blir tettere i 2017 enn i 2016.

Bernt Eldor, som bor i Sandnes har vært en nøkkelperson i Ifea-nettverket i mer enn 20 år. Han ble kjent med den lokale delen av Ifea-miljøet i den tiden har arbeidet for ABB i Grenlandsområdet og ledet utviklingen av det lokale fagmiljøet i Ifea Region Rogaland etter at han flyttet til Sandnes i 1994. Erfaringene hans fra ABB med Levetidsutfordringer for automatiseringsanlegg har ført til at dette området er et viktig tema på Ifea sine kurs og konferanser. Hans interesse for prosessoperatørens arbeidssituasjon stikker dypt og har skapt grunnlaget for viktige Ifea- konferanser om Alarmhåndtering og kontrollromsløsninger. 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.