Pepperl induktiv sikker crop

Sensorer med utvidet temperaturområde i kombinasjon med økt EMC immunitet

Ny serie induktive sikkerhetssensorer fra Pepperl+Fuchs

Den nye serien sikre induktive givere fra Pepperl+Fuchs, firmaet som introduserte den første induktive sensoren for mer enn 60 år sider, består av fire sylindriske og rektangulære serier med kabel og pluggtilkobling.

Sensorene er TÜV-sertifisert i henhold til Maskindirektivets standarder EN 13849, Performance Level PLd, Kategori 2, og IEC 61508/ 62061, SIL 2. SIL3 kan oppnås med 2 sensorer i redundans.

Typiske applikasjoner er sikkerhet i maskiner og anlegg og sikker deteksjon av posisjon i denne type applikasjoner. I serien av sensorer finner du sensorer med utvidet temperaturområde i kombinasjon med økt EMC immunitet og E1 godkjenning for bruk i mobilt maskineri og kjøretøy i sikkerhetskritiske områder.                

Disse induktive sensorene krever ikke spesielt kodet objekt, men fungerer sammen med standard objekt av metall. Sensorer fra Pepperl+Fuchs har ingen blindsone og kan derfor monteres enkelt og uten komplisert justering.

Sensorene har standard OSSD utganger (Output Signal Switching Device) for signal og diagnose som kan kobles til sikre moduler eller kontrollpanelet. 

Induktive sikkerhets-sensorer fra Pepperl+Fuchs er basert på tradisjonelle elektroniske komponenter og oppnår dermed meget høye karakteristiske sikkerhetsverdier, noe som øker tidsintervallet mellom funksjonstest av sensorene.

Høydepunkt:

  • Produktserie med induktive givere bestående av ulike sylindriske og rektangulære kapslinger for flush og ikke-flush montering.
  • Induktiv sensorteknologi, bruk av standard metallobjekter.
  • Ingen komplekse justeringer under installasjon og drift og det er ingen blindsone foran sensoren.
  • Godkjenninger ihht Maskindirektivet, Performanse Level PL d og, “Functional Safety» SIL 2 (Kategori 2)
  • Utgaver med utvidet temperaturområde og E1 godkjenning for mobile applikasjoner.

 

Ulstein crop

Ulstein Verft startar utrustinga av Olympic sin neste CSOV

Slepet av skroget til byggnummer 319, det andre TWIN X-STERN CSOV-skipet (Construction Service Operation Vessel) til Olympic, kom til Ulstein Verft 8. mai 2024 frå Crist-verftet i Polen. No startar utrustingsarbeidet. I 2022 signerte Olympic og Ulstein ein kontrakt på skipsdesign og bygging av to CSOV-ar av ULSTEIN SX222-designet frå Ulstein Design & Solutions AS. 

Lynlader crop

Norsk lynlader med Formel E teknologi

Den norske pioneren innen mobil hurtiglading, Nordic booster, har utviklet verdens første mobile og skalerbare hurtiglader med integrerte batterier - Hummingbird®. Batteriteknologien stammer fra det elektriske racing-mesterskapet Formel E. Den sikrer mulighet til å møte fremtidige behov etter hvert som den elektriske maskinparken utvikler seg.

Benjamin Doerr

Watson-Marlow presenterer den avanserte OEM-panelmonterte løsningen

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) har videreført DriveSure™ med aller nyest teknologi for å tilby en komplett peristaltisk panelmontert pumpeløsning for OEM-er (Original Equipment Manufacturers). Industriell Ethernet-kompatibilitet gjør det enklere å integrere DriveSure i avanserte distributerte styresystemer og tilbyr sluttbrukeren fjernstyrt overvåkning og kontroll.

IIRO RAUTIAINEN

Eaton møter sterk etterspørsel etter avanserte UPS-systemer med ny fabrikk i Finland

Eaton har åpnet en ny toppmoderne fabrikk i Helsinki. Dette skal øke produksjons- og leveringskapasiteten for å møte den voksende etterspørselen etter UPS-systemer. Energistyringsselskapet Eaton er en av verdens største produsenter av 3-fase avbruddsfri strømforsyningssystemer (UPS).