Schneider Erik_Tronstad_crop

Tronstad har lange arbeidserfaring som tekniker innen byggautomatisering

Ny salgsspesialist KNX i Schneider Electric

Erik Tronstad, (46) begynte 21. september som salgsspesialist KNX i Schneider Electric. Han er utdannet teletekniker fra Forsvaret og ingeniør innen medisinsk teknikk fra høgskolen i Stavanger.

Tronstad har lange arbeidserfaring som tekniker innen byggautomasjon, brannvarsling, tyverisikring og adgangskontroll danner en solid bakgrunn for hans nye ansvarsområder i Schneider Electric.

Han kommer til Schneider Electric fra installatørfirmaet OneCo, som er aktiv innen markedssegmentene offshore, mekanisk industri og bygg. De senere årene har han fokusert på salg, programmering, idriftssetting, feilsøking og service på KNX-anlegg. Han har blant annet stått for idriftssettelsen av KNX-anlegget på Universitetet i Agder, hvor han for øvrig også jobbet som sikkerhetsleder.

- Jeg ser frem til å utvikle meg videre i et solid selskap som Schneider Electric, i et spennende, internasjonalt fagmiljø som kan levere helhetlige energiløsninger for de fleste markedssegmentene, uttaler Tronstad.

Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er den globale lederen innen energihåndtering og automatisering og hadde i 2014 en omsetning på 25 milliarder euro. Våre 170 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.
I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.