Pepperl visunet crop

Skreddersydd til behovene i petrokjemisk, kjemisk og farmasøytisk industri

Ny modul-HMI-plattform for opptil sone 2/22 og div. 2

VisuNet FLX er, som navnet tilsier, en omfattende serie av svært fleksible operatørstasjoner og overvåkningssystemer fra Pepperl+Fuchs for ATEX/IECEx sone 2/22 og divisjon 2 og sikre områder.

Den nye plattformen er skreddersydd til behovene i petrokjemisk, kjemisk og farmasøytisk industri. På grunn av den fullstendig modulære designen kan HMI-løsningene konfigureres for å maksimere funksjonaliteten, og plattformen kan raskt og enkelt tilpasses i felten.

Tre grunnleggende konfigurasjoner – i hovedsak basert på tynnklientteknologi – er tilgjengelige og suppleres av et stadig større utvalg av eksterne enheter:

  • HMI-system
  • Panel-PC
  • Boks-PC

Man kan velge mellom et bredt utvalg av forhåndskonfigurerte FLX-løsninger som er raskt tilgjengelige, eller la de globale SEC-sentre (Solution Engineering Centers) utforme en fullstendig tilpasset løsning basert på VisuNet FLX.

Endress Proline Teqwave MW 500 _ 4W5B crop

Inline-måler for totalt tørrstoffinnhold

Proline Teqwave MW 300/500 er den foretrukne måleren for direkte måling av totalt tørrstoff i slambehandling av avløpsvann, ved bruk av mikrobølgeprinsippet.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...