Division: Process AutomationGroup: Interface TechnologyFunction: Signal ConditionerSystem: SC-SystemType: S1SD-1AI-1U.1---Perspective: P4Angle: alpha: -36° / beta: -17°Focal Length: 210 mm---Resolution: 300 dpiSolid Color: noneMasking: Clipp

Ett av designkriteriene for SC-systemet er lavt effektforbruk

Ny familie av signalomformere fra Pepperl+Fuchs

Bredde på bare 6 mm, temperaturområde opp til 70 °C, høy langtidsstabilitet, pålitelighet og nøyaktighet, er noen av karakteristikkene på det nye SC-systemet. SC-systemet er en komplett nyutviklet produktserie som inneholder alle de mest kraftfulle egenskapene.

SC-systemet benytter en høykvalitets 3-vegs isolasjon mellom inngang, utgang og power supply som aksepterer en arbeidsspenning på opp til 300V og en isolasjonsspenning på opp til 2,5 kV.

Ett av designkriteriene for SC-systemet er lavt effektforbruk. Det medfører lav egenoppvarming, og det bidrar til at brukstemperaturområdet kan utvides til +70 °C.

På grunn av at modulene bare er 6mm brede, kan man utnytte plassen i montasjeskapene meget effektivt. Modulenes høyde er også liten, slik at systemet kan bygges inn i skap der avstanden mellom kabelkanalene er begrenset.

SC-Systemets produktportefølje

Transmitter power supply er en integrert del av SC-systemet. De forsyner feltenhetene med driftsspenning i tillegg til å ta imot målesignalet på 4-20mA. Våre transmitter power supply er også tilgjengelige med splitfunksjon på utgangen. Da kan den ene utgangen benyttes til 4-20mA, og den andre til for eksempel HART-kommunikasjon.

Temperaturomformere, sløyfedrevne enheter, og universelle omformere for bipolare signaler tilhører også produktporteføljen innen SC-systemet.

Ytterligere informasjon finnes på: http://www.pepperl-fuchs.biz/campaigns/sc-system_en/

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.