Citect SCADA crop

Support av Citect SCADA i Norge håndteres av Wonderware Scandinavia

Ny distributør i Norge for Citect SCADA

Fra 1. april 2021 vil alt salg og support av den industrielle programvaren Citect SCADA* i Norge til å bli håndtert direkte av Wonderware Scandinavia, autorisert distributør av AVEVAs programvareportfølje i Skandinavia.

AVEVA Group plc har besluttet å ha en felles distributør for alle markeder i Skandinavia. Samarbeidet med Autic Systems AS avsluttes derfor fra 1. april 2021. Citect SCADA har blitt markedsført i Norge siden 1994 og har posisjon som et av verdens ledende SCADA-systemer innen industri, bygg, marine og vann/avløp. Med overtakelsen av den norske distribusjonen blir alt salg og teknisk support av Citect SCADA i Danmark, Norge og Sverige nå håndtert direkte av Wonderware Scandinavia.

“Wonderware Scandinavia har som målsetting, at alle kunder og partnere og skal komme styrket ut av denne omstillingen gjennom tilgang til en bredere, sterkere og mer moderne produkt portefølje fra AVEVA,” sier Peter Karlsson, General Manager, Wonderware Scandinavia.

For mer informasjon, vennligst kontakte Helen Lindros, Marketing Manager, Wonderware Scandinavia, +46 706 316926.

* Produktnavnet Citect SCADA endres i 2021 og erstattes av AVEVA Plant SCADA (samme produkt, nytt navn).

Om Wonderware Scandinavia

Wonderware Scandinavia er offisiell distributør av løsninger fra AVEVA Group plc og leverer softwareløsninger til industriell automasjon, som inspirerer mennesker til at forme fremtiden. Wonderware Scandinavia har kontorer i Danmark, Norge og Sverige.

Schneider Electrics industrielle programvarevirksomhet og AVEVA ble for tre år siden slått sammen og handles som AVEVA Group plc. et britisk børsnotert selskap.

Endress Proline Teqwave MW 500 _ 4W5B crop

Inline-måler for totalt tørrstoffinnhold

Proline Teqwave MW 300/500 er den foretrukne måleren for direkte måling av totalt tørrstoff i slambehandling av avløpsvann, ved bruk av mikrobølgeprinsippet.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.