Sverdrup Field Centre - Photo Statoil - Statoil crop

Vil også ha nytte av det 24/7 bemannede Onshore Control Center

Mobilisering av ROV til Johan Sverdrup boreplattform

IKM Subsea er stolt av å kunngjøre at vi har vunnet en kontrakt med Statoil for ROV-tjenester på Johan Sverdrup-plattformen. Kontrakten med oppstart 3. kvartal 2018, ble vunnet i konkurranse med andre leverandører gjennom en e-auksjons som ble utført som i en sluttfase av anbudsprosessen.

Kontraktens omfang består av å tilby ad-hoc ROV-operasjoner for å støtte boreaktiviteter på Johan Sverdrup-feltet. Kontraktens varighet er 6 år + opsjoner.

«Vi er stolte over å bli tildelt denne kontrakten for levering av ROV-tjenester på Johan Sverdrup-feltet, IKM vil fortsette å levere høy kvalitet på våre tjenester på daglig basis.

Denne kontrakten vil også ha nytte av det 24/7 bemannede Onshore Control Center på IKMs hovedkontor, på denne måten vil næringen spare kostnad og redusere miljøavtrykket, i tillegg til redusert HMS-risiko " sier direktør for forretningsutvikling Hans Fjellanger.

Jumo diraVIEW crop

Tydelig visning med JUMO diraVIEW

Viserinstrumentet er egnet til et bredt bruksområde innen ulike bransjer

Allsidig digitalt viserinstrument med LCD-display. Den nye displayserien JUMO diraVIEW brukes til visning av forskjellige prosessvariabler på stedet. Den intuitive bruken og konfigurasjonen i klartekst på enheten gir kortere oppstartstider og mulighet for å utføre justeringer uten bruksanvisning.

les mer...
Anders

Ny salgsingeniør hos Mitsubishi Electric Factory Automation

Anders Svendby har startet som teknisk selger hos Mitsubishi Electric Factory Automation med base i Drammen. 

les mer...
Avionr el crop

Gjennomførte Norges første elektriske flygning

Vil også legge til rette for billigere flybilletter

- Regjeringen har gitt Avinor i oppdrag å utvikle et program som skal legge til rette for introduksjon av elektriske fly i kommersiell luftfart. Det var en stor opplevelse å få bli med på denne flygningen og se at vi er i gang med utviklingen av framtidens luftfart, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

les mer...
SigumF P6 GLAS crop

Helautomatiske prøvetakere fra Maxx

Justering av prøvevolum er enkelt.

Sigum Fagerberg AS lanserer helautomatiske vannprøvetakere fra den tyske kvalitetsprodusenten Maxx. Maxx helautomatiske prøvetakere sikrer nøyaktige, pålitelige og dokumenterbare vannprøver for vann, avløp og industri.

les mer...