E+H liten crop

Sikker og effektiv mengdemåling

Liten og nett elektromagnetisk mengdemåler for ledende væsker

Mange bedrifter har funnet ut at det er penger å spare ved å måle og dermed begrense bruken av tilsetningskjemikaler. Derfor har det vært en økende etterspørsel etter måleinstrumenter som effektivt kan måle forbruket.

For å møte dette behovet, lanserer Endress+Hauser markedets mest innovative og samtidig mest økonomiske magmåler.

Flow-teknologi i lommestørrelse

Endress+Hauser’s nye flowmåler, Picomag, tilbyr en sikker og effektiv mengdemåling i alle ledende væsker innenfor alle bransjer. Det kompakte designen, med DN 15 (1/2"), 20 (3/4"), 25 (1") eller 50 (2") prosesstilkobling sørger for at den passer inn i alle applikasjoner. Huset er laget av rustfritt stål (IP65/67) og er motstandsdyktig mot vibrasjon. Picomag leveres med en 1,4-tommers fargedisplay som kan vise både temperatur og mengde, og endrer farge i forhold til typen informasjon. Skjermen kan rotere, lett å lese, uansett hvordan den er montert.

Lett å "snakke" med

Å programmere din nye Picomag, er en enkel jobb. Dette gjøres intuitivt gjennom en BlueTooth SmartBlue-app, som er tilgjengelig for både iOS og Android - her vil du enkelt navigere gjennom hele oppsettet. Deretter kan relevante prosessdata nås via en mobil enhet, noe som er ekstra smart hvis det gjelder vanskelig tilgjengelig målepunkt. Ved siden av mA og pulsutgang har Picomag også en fri konfigurerbart IO-Link, noe som gir rask integrasjon i feltbussystemer. Se hvor enkelt den programmeres nedenfor.

E-direct, din garanti for hurtig levering

Picomag blir en del av Endress+Hausers E-directportefølje av konkurransedyktige produkter for rask levering. Dette betyr at Picomag leveres fra hyllen og kan leveres innen 2-5 virkedager.

Se video her; https://youtu.be/HzDse8AcwNM

Picomag er leveringsklar i januar 2018

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.