Kuka-Mikael-Svensson-crop

Skal gi support i spørsmål knyttet til buesveising

KUKA forsterker organisasjonen med spesialist på robotsveising

KUKA befinner seg i en svært ekspansiv stilling når det gjelder nye produkter innen robotsveising, og forsterker derfor med Mikael Svensson, som er ansatt som Application Product Manager Arc Welding.

– Da jeg ble spurt om jeg ville være med og utvikle disse produktene og tjenestene for fremtiden, ble fristelsen altfor stor. Jeg er takknemlig for å få være en av det globale selskapets 12 800 medarbeidere med ett eneste fokus – å bygge verdens beste roboter!

Mikael Svensson har mange års erfaring med AW og kommer fra en stilling ved ESAB, der han har vært med på å bygge opp et demosenter for robotsveising. Før dette jobbet han med robotinstallasjoner globalt for ABB samt med kurs i robotsveising, og han var i lange perioder stasjonert i Japan, Kina, Europa og Russland.

Den nye stillingen innebærer at Mikael kommer til å gi support i spørsmål knyttet til buesveising, til kunder og integratorer i ulike globale kundeprosjekter samt til KUKAs utviklingsteam i så vel Sverige som i den tyske organisasjonen i Augsburg.

– Jeg ser frem mot at jeg sammen med kunder og KUKAs utviklingsteam kan bygge et stabilt grunnlag og langvarige forretningskontakter i AW-relaterte produkter, og til å være delaktig i byggingen av AW-sentre i ulike deler av verden, sier Mikael Svensson, ny Product Manager innen Arc Welding i KUKA.

– KUKAs strategi for fremtiden er å levere ready-to-use-pakker der roboten leveres med applikasjonsspesifikt tilhørende utstyr som er integrert og verifisert, alt for å korte ned installasjonstider og redusere de tekniske risikoene i prosjektet. Rekrutteringen av Mikael Svensson er et ledd i arbeidet med ytterligere å øke KUKAs spisskompetanse innen applikasjonsområdet Arc Welding, sier Jonas Glimdén, administrerende direktør for KUKA Nordic, og legger til:

– Vi er veldig glade for å kunne knytte til oss medarbeidere med så dyptgående kompetanse innen et av våre nøkkelsegmenter.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.