B

Nyttige for datalogging og andre datakrevende applikasjoner

Industri-PC: minnet får et turbo-løft

M.2-minne betyr raskere tilgang og høyere kapasitet. B&R, som forhandles av JFKnudtzen AS, utvider mulighetene for masseminne i industrien Automasjon PC 3100 og Panel PC 3100. I tillegg til CFast-kort er det nå også mulig å bruke M.2-moduler.

Denne typen minne gir rask tilgang og opptil 1 TB lagringskapasitet.

M.2-minnemodulene er veldig kompakte og basert på MLC-teknologi. Den høye kapasiteten gjør dem spesielt nyttige for datalogging og andre datakrevende applikasjoner. Den økte lagringskapasiteten sammenlignet med et CFast-kort, noe som betyr at mer data kan skrives over levetiden.

M.2-minnet er montert i et forhåndsdefinert grensesnitt-spor på den industrielle PC-en. M.2 Solid State Disken kan installeres fra fabrikken eller legges til av brukeren på stedet. Sammen med de to CFast-sporene kan hver automatiserings-PC nå utstyres med totalt tre lagringsenheter.

Ulstein crop

Ulstein Verft startar utrustinga av Olympic sin neste CSOV

Slepet av skroget til byggnummer 319, det andre TWIN X-STERN CSOV-skipet (Construction Service Operation Vessel) til Olympic, kom til Ulstein Verft 8. mai 2024 frå Crist-verftet i Polen. No startar utrustingsarbeidet. I 2022 signerte Olympic og Ulstein ein kontrakt på skipsdesign og bygging av to CSOV-ar av ULSTEIN SX222-designet frå Ulstein Design & Solutions AS. 

Lynlader crop

Norsk lynlader med Formel E teknologi

Den norske pioneren innen mobil hurtiglading, Nordic booster, har utviklet verdens første mobile og skalerbare hurtiglader med integrerte batterier - Hummingbird®. Batteriteknologien stammer fra det elektriske racing-mesterskapet Formel E. Den sikrer mulighet til å møte fremtidige behov etter hvert som den elektriske maskinparken utvikler seg.

Benjamin Doerr

Watson-Marlow presenterer den avanserte OEM-panelmonterte løsningen

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) har videreført DriveSure™ med aller nyest teknologi for å tilby en komplett peristaltisk panelmontert pumpeløsning for OEM-er (Original Equipment Manufacturers). Industriell Ethernet-kompatibilitet gjør det enklere å integrere DriveSure i avanserte distributerte styresystemer og tilbyr sluttbrukeren fjernstyrt overvåkning og kontroll.

IIRO RAUTIAINEN

Eaton møter sterk etterspørsel etter avanserte UPS-systemer med ny fabrikk i Finland

Eaton har åpnet en ny toppmoderne fabrikk i Helsinki. Dette skal øke produksjons- og leveringskapasiteten for å møte den voksende etterspørselen etter UPS-systemer. Energistyringsselskapet Eaton er en av verdens største produsenter av 3-fase avbruddsfri strømforsyningssystemer (UPS).