Accelerate hyperautomation with Industrial IoT crop

Hvordan øke hyperautomatisering

Industrielle organisasjoner har utnyttet automatisering å forbedre driftseffektiviteten og redusere menneskelige feil. I det store og hele industriell automatisering ofte silo løsninger. Løsningene brukes på enkeltstående prosesser i virksomheten, og ikke brukt helhetlig på tvers av organisasjon.

Nøkkelen til å utvide automatiseringen hele din virksomhet er hyperautomasjon. Men hva er hyperautomasjon? Gartner kaller det Nr. 1 teknologitrend for 2020. Hyperautomasjon er anvendelsen av avansert teknologi til å øke automatisere prosesser enda mer, bryte ned datasiloer og ytterligere effektivisering av beslutningsprosessene.

Les hele White Paperet her.

Endress Proline Teqwave MW 500 _ 4W5B crop

Inline-måler for totalt tørrstoffinnhold

Proline Teqwave MW 300/500 er den foretrukne måleren for direkte måling av totalt tørrstoff i slambehandling av avløpsvann, ved bruk av mikrobølgeprinsippet.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.