EH_Energy_Efficiency crop

Gjort EcoVadis-ratingen til et strategiske nøkkeltall

Gullstatus for Endress+Hauser

Endress+Hauser har mottatt et gullsertifikat fra EcoVadis og forbedret fjorårets resultater med 66 poeng. Resultatet illustrerer hvor stor viktighet Endress+Hauser tillegger sitt samfunnsansvar som bedrift (corporate social responsibility), og den strukturerte, fremsynte tilnærmingen selskapet har.

"Som familiebedrift er begrepet bærekraft solid forankret i våre verdier", understreker Matthias Altendorf, konsernsjef i Endress+Hauser-konsernet."Av denne grunn har vi gjort EcoVadis-ratingen til et av våre strategiske nøkkeltall. Gullsertifikatet bekrefter at vi beveger oss i riktig retning. Samtidig fungerer det som en objektiv vurdering av vårt samfunnsansvar for våre kunder."

Bred vurdering

21 kriterier ble vurdert i evalueringen, inkludert miljø, arbeidspraksis, rettferdig forretningspraksis og bærekraftige innkjøp. Selskapet oppnådde en rating over gjennomsnittet i alle kategorier og ble tildelt gullsertifikatet. Endress+Hauser er derfor blant de ledende to prosent av alle leverandører som er evaluert av EcoVadis.

Sosialt ansvar i Endress+Hauser

Begrepet ansvar er fast forankret i Endress+Hausers verdier som bedrift. Siden 2015 har konsernet publisert en bærekraftrapport som undersøker sosiale, miljømessige og økonomiske aspekter ved selskapsledelsen, noe som gir en helhetlig oversikt over konsernets utvikling.

EcoVadis-ratingen

EcoVadis driver en plattform som gjør det mulig for bedrifter å vurdere de miljømessige og sosiale aspektene ved sine leverandører. Strukturerte poengnoteringer gjør det enkelt å spore og forbedre de miljømessige, sosiale og etiske prestasjonene over hele verden. Over 20 000 selskaper bruker EcoVadis til å redusere risiko, forbedre innovasjon og skape tillit og åpenhet mellom forretningspartnere.

Mer informasjon om temaet bærekraft på Endress+Hauser finner du her .

 

Moholt DNV crop

DNV GL velger Karsten Moholt AS som pilot til deres digitale plattform Veracity

Gjør det mulig å få friksjonsløs tilkobling mellom ulike industriaktører,

DNV GL og Karsten Moholt AS har i dag signert en pilotavtale for samarbeid på DNV GL sin digitale plattform Veracity. DNV GL etablerer nå samarbeid med flere bransjeledere for å utvikle en digital industriplattform.

les mer...
MW Terje crop

Malthe Winje - Endrer seg med teknologiutviklingen

Mest berørte enheten er automatiserings og prosjekt virksomheten til konsernet

Alle analyser viser at teknologien utvikler seg raskere enn noen sinne. Men mindretallet av bedriftsledere evner å følge opp den rivende utvikling i egen bedrift. Malthe Winje er et godt eksempel på et selskap hvor ledelsen har tatt tak i utfordringene digitalisering og nye samarbeidsrelasjonen kan medføre.

les mer...
HMI wp crop

Forbrukermarkedet påvirker morgendagens HMI løsninger

Følger opp sluttbrukernes forventninger og tilbyr nye funksjoner og egenskaper

Brukeropplevelse med dagens personlige elektronikk- og forbrukerwebsteder driver utviklingen og bruken av industrielle automatiseringsløsninger mot mer brukervennlig maskingrensesnitt.

les mer...
Phoenix sikker  crop

Ruter med nye Security-funksjoner

Security-ruteren kan implementeres i et Defense-in-Depth-konsept

Security-ruter FL MGuard RS4000 TX/TX-P fra Phoenix Contact har et utvidet temperaturområde samt godkjennelsene ATEX og IECEx. Fra Firmware 8.5 frigis i tillegg ytterligere Security-funksjoner i dette produktet som standard.

les mer...