Kemtrak process instruments for color and concentration measurem

Sensoren har meget høy oppløsning

Fotometer revolusjonerer prosessmåling

Kemtrak, som forhandles av InLine Prosess, sine backscatter sensorer er designet for å måle lav til meget høy turbiditet direkte i tanker og rørledninger. Kan benyttes i en rekke applikasjoner innen de fleste bransjer også innen EX applikasjoner.

Sensoren har meget høy oppløsning fra helt lave områder og hele veien opp til ekstremt høye turbiditetsområder. Lyskilden kommer fra ett fotometer via fiberoptikk ut til sensoren, ingen elektronikk i sensoren.

Mange tradisjonelle turbiditetsmålere basert på optisk måling flater ut allerede ved 1% suspendert stoff grunnet optisk tetthet og blir ”blinde”. Denne begrensningen har ikke NBP007 fra Kemtrak og kan måle i medier med meget høyt nivå suspendert stoff.

Noen tekniske data:

  • 0,0005%(5NTU)…100%
  • Visning i NTU, FTU,ppm, mg/l, g/l eller %
  • Robust TriClamp sonde eller Probe sensor (design som en pH elektrode)
  • Analog 4-20mA, Modbus (slave) over TCP / IP og Profibus (valgfritt)
  • Lokale og web-basert grafisk brukergrensesnitt (TCP / IP)
  • ATEX Exd IIB + H2 T6 IP66 Kategori II 2 G (valgfritt)

Ved å vite nøyaktig hva som skjer til enhver tid, kan prosessendringer raskt bli implementert, som igjen resulterer i betydelige kostnadsbesparelser.

For mer informasjon kontakt InLine Prosess AS  www.inlineprosess.no

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...