Web

Et forbedret tilbud reduserer ingeniørarbeidet

Forenkler bruk av nye resepter

Det nye programmet Wonderware Recipe Manager Plus fra Schneider Electric forenkler hvordan nye oppskrifter tas i bruk, optimalisering og gjennomføring ved batchproduksjon.

 

Et forbedret tilbud reduserer ingeniørarbeidet og kostnadene ved implementeringen med opptil 40%, og gir en reduksjon på 20% eller mer ved lansering av et nytt produkt på markedet Schneider Electric, en global spesialist innen energistyring, har lansert en oppdatert utgave av sin markedsledende programvare Wonderware® Recipe Manager Plus. Den nye programvaren er konstruert spesielt for produsenter av mat og drikkevarer og alle lignende virksomheter, og vil bedre hastigheten samt optimere hvordan nye oppskrifter og oppskriftsvariasjoner blir integrert og hvordan nye produkter føres til markedet.  

“Programvaren er designet som en nettapplikasjon mellom klient/server, med et sentralt datamagasin for standardisering av alle selskapets operasjoner knyttet til administrasjon av oppskrifter, så derfor vil Wonderware Recipe Manager Plus forenkle prosessen med å få nye produkter ut til markedet,” sier Dirk Kozian, batch software product manager, Schneider Electric. “Vi tror det å ta i bruk denne unike metoden for administrasjon av oppskrifter vil redusere ingeniørarbeidet og kostnadene ved implementeringen med opptil 40% sammenlignet med skreddersydde løsninger for administrasjon av oppskrifter. Når den innføres som firmastandard tror vi tiden det tar for produkter å komme på markedet blir redusert med 20 til 40 prosent, avhengig av hvilken industri det er snakk om.”  

Wonderware Recipe Manager Plus tilbyr brukervennlig administrasjon av oppskrifter i trygge, nettbaserte klient/server omgivelser. Fleksibel integrering og konnektivet gjør det mulig å laste ned parameterne for oppskrifter til alle automatiserte systemer, hvilket gjør det lettere å administrere flere produktvariasjoner, samt å strømlinjeforme prosessen med å introdusere nye produkter. Det er et uavhengig kontroll- og automatiseringssystem, slik at det kan benyttes på alt automatisk produksjons- og pakkeutstyr, og det lar seg uproblematisk integrere sammen med eksisterende automatiseringssystemer, slik at brukeropplevelsen og dataadministrasjonen av oppskrifter kan forenes og standardiseres.  

Programvaren er tilgjengelig gjennom et nettbasert, trygt, plattformnøytralt brukergrensesnitt på enhver PC, HMI arbeidsstasjon, operatørpanel eller mobil enhet med en HTML5 kompatibel nettleser. Det tilbyr administrasjon av formler, prosedyrestyring og funksjonalitet ved utførelsen, samt et brukergrensesnitt for all relatert administrasjon av oppskrifter, og oppgaver knyttet til utførelse og systemstyring, og forkorter slik tiden det tar å få en verdi ut av investeringen. Rollebasert sikkerhet, automatisk tilpasning av artikkelversjoner, godkjennelser, automatisk logghistorikk av endringer og utførte prosesser, samt rapportvisning, gir detaljerte styringsmuligheter for å sikre og dokumentere konsekvent produktkvalitet.  

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...