Eplan_Data Portal crop

Bukere kan oppdatere sine data ved et knappetrykk, uten manuelt søk

Fokus på enhetsdata

Eplan Data Portal har blitt utvidet med nye enhetsdatafunksjoner for oppdatering, forbedring og filtrering. Brukere kan begynne å designe uten å måtte gå igjennom den langtekkelige prosessen med å sette opp masterdata.

For produsenter leverer det nye Report Center statistikker om nedlastinger og derved viktige nøkkeltall for markedsføring og salg.

Eplan presenterer en ny, gebyrbasert webtjeneste ved Hannover Messe: Eplan Data Portal Professional. Brukere for omfattende funksjonaliteter for oppdatering eller utfylling av artikkel data, samt betraktelig utvidede filtreringsmuligheter. Når artikkel data har blitt oppdatert i portalen vil systemet varsle brukere om hvilke data som er nyere enn de som ble funnet i deres lokale database. Fordelen: brukere kan oppdatere sine data ved et knappetrykk, uten manuelt søk og utbytte. Portalens nye dataforbedringsfunksjon begynner ved oppstarten av et prosjekt, når artikkeldata fremdeles ikke er tilgjengelig i enhetsstyringssystemet. Brukere kan sende lister over artikkelen info eller modellnummer til Data Portal, de mottar deretter en handlekurv som kan lastes ned med alle artikkeldataen som ble funnet. I tillegg til utfylling av kommersielle data, inkluderer disse oppdateringene også viktige ingeniørdata slik som makroer, dokumentasjon og produksjonsdata. Brukere kan begynne å designe uten å måtte gå igjennom den langtekkelige prosessen med å sette opp masterdata på forhånd. En annen praktisk fordel: når artikkel dataene har blitt forbedret vil endringen medberegnes i løpet av oppdateringsrutinen for artikkel data. Omfattende filtreringsmuligheter slik som egenskapen til å lagre forhåndsangitte filtre kan tilordnes individuelle personer over den integrerte rettighetsadministrasjonen. Komponenter kan finnes raskere, noe som betraktelig øker hastigheten til designprosessen.

Direkte deling, nøyaktige data
Med den reviderte tilbakemeldingsfunksjonen kan brukere benytte e-postfunksjonen til å kontakte produsenter direkte fra portalen hvis komponenter ikke er riktige eller ikke eksisterer i databasen. Artikkel produsenter får direkte svar på følgende avgjørende spørsmål: Hvor mange ganger har en komponent blitt nedlastet? I hvilke land blir produktene brukt? Hvilke produkter er brukere mest interessert i? Omfattende evaluereringer tilbyr nøyaktige kontrolldata for produsenters produktsjefer og salgsavdelinger. Handlingsfelt kan hentes ut ved å bruke denne informasjonen og produktsuksesser kan planlegges mer nøyaktig. Eplan hjelper produsenter med å integrere deres egne elektroniske produktkataloger inn i Eplan Data Portal. Denne tjenesten dekker alt fra migrasjon av eksisterende kataloger og produktkonfiguratorer til utviklingen av nye konfiguratorer. Resultatet er en skreddersydd elektronikkproduktkatalog som tilbyr brukere tilpasset ingeniørstøtte.

Fordeler for brukere
• artikkel data som finnes raskt og enkelt
• minimal anstrengelse for å administrere masterdata
• betydelig tidsbesparelse for utformingsteknikk
• økt dokumentasjonskvalitet
• støtter tverrfaglige prosesser

Fordeler for produsenter
• utvikling av ekstra salgskanal
• direkte tilgang til ca. 75 000 Eplan-brukere
• gjennomsiktig informasjon om selskapet produktbruk
• omfattende evalueringer med kontrolldata
• direkte e-postkontakt mellom bruker og produsent

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.