IKM-Flir-E8_faceleft-crop

Bedre oppløsning, forbedrede funksjoner og skarpere bilde

En ny, redesignet linje av FLIR Exx-serie termiske kamera

FLIR redesignet de populære Exx kameraene fra topp til bunn, og la til nye funksjoner som for eksempel rask laser-assistert autofokus, og forbedringer i funksjoner som bildeteknologien FLIR MSX®.

Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av en ny, redesignet linje av FLIR Exx-serie termiske kamera som vil gi deg som termografør en bedre oppløsning, forbedrede funksjoner, og det skarpe bildet du trenger for å finne problemer raskt, enten det er dårlige koblinger, overoppheting av maskiner, eller en begynnende vannlekkasje forteller produktansvarlig Espen T. Førde i IKM Instrutek AS.

Kameraenes oppløsning strekker seg fra 320 x 240 (76,800 piksler) til 464 x 348 (161,472 piksler) termisk oppløsning, og i tillegg kan du få en ekstra pikseltetthet ved å aktivere FLIR UltraMax™ i FLIR Tools. FLIR har også utviklet et nytt system for utbyttbare objektiver/linser som er lette å montere/fjerne, og autokalibrering skjer direkte på kameraet. Det vil si at det ikke er nødvendig å sende inn kameraet når du kjøper flere objektiver.

En annen viktig nyhet på den nye Exx-serien er at den har en integrert laser-avstandsmåler, som ikke bare brukes ved autofokus og kontinuerlig autofokus, men gir også data som trengs for å måle areal (m2 eller ft2) vann inntrenging eller isolasjon i hulrom rett på skjermen.

Til slutt ble mye oppmerksomhet rettet mot den fysiske utformingen av E75, E85 og E95. Det visuelle kameraet på 5 MP har blitt plassert nærmere detektoren for bedre bildeoverlapping og MSX bilder. LCD-skjermen er 25% mer lyssterk og mer enn 30% større enn de forrige Exx modellene. Skjermen har også fått en langt bedre kontrast og fargegjengivelse og du har opptil 160° synsvinkel. Skjermen er beskyttet av ripebestandig Dragontrail™ glass. Fokus og opptaksknapper er adskilt for enklere bruk, og hele chassiset er godt beskyttet og vannavstøtende avslutter Espen.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.