Elfa-Fluke-1630-crop

Testeteknikken eliminerer det farlige og tidkrevende arbeidet med å koble

Elfa Distrelec tar inn jordmotstandstangen Fluke 1630-2 FC

Kolbotn, 9. mai, 2017 – Elektronikkdistributøren Elfa Distrelec utvider sortimentet av strømtenger og tar inn Fluke 1630-2 FC. Med en spydløs jordsløyfe- og AC-lekkasjetang sørger jordtangen for rask og sikker innendørs/utendørs testing av jordmotstand og AC-lekkasjestrøm.

Fluke 1630-2 FC måler jordsløyfemotstander for flerjordede systemer ved hjelp av en dobbelttang-kjeve. Denne testeteknikken eliminerer det farlige og tidkrevende arbeidet med å koble fra parallelle jordinger og finne egnede steder for å plassere ekstra testespyd. Det betyr at man kan utføre jordtester på steder som tidligere var sett på som utfordrende: inne bygninger, på høyspentmaster, eller andre steder der man ikke kan nå ned i bakken.

Fluke 1630-2 FC kan registrere data med forhåndsinnstilte intervaller automatisk. Jordtangen kan lagre opptil 32 760 måleverdier i minnet med det valgte loggeintervallet.

Fluke 1630-2 FC støtter også Fluke Connect, et system som kobler tangen trådløst til egen app og programvare. Via Flukes skybaserte løsning kan du lagre målinger, bilder, og GPS-plasseringer fra din mobil eller nettbrett og dele dem med hele teamet.

Fluke 1630-2 FC er tilgjengelig i Distrelec sin nettbutikk.

Endress Proline Teqwave MW 500 _ 4W5B crop

Inline-måler for totalt tørrstoffinnhold

Proline Teqwave MW 300/500 er den foretrukne måleren for direkte måling av totalt tørrstoff i slambehandling av avløpsvann, ved bruk av mikrobølgeprinsippet.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.