Nord SK180E crop

Er testet og godkjente i bruksområder med en maritim atmosfære

Effektiv, økonomisk korrosjonsbeskyttelse

NORD DRIVESYSTEMS produserer permanent korrosjonsfaste driv ved hjelp av det forseglede overflateforseglingssystemet nsd tupH. Aluminiumsdriv får en jevn ultrahard overflate som, sammenlignet med maling, ikke påvirkes av støt eller riper.

Drivene er testet og godkjente i bruksområder med en maritim atmosfære. Før dette må de vise at de kan motstå blemmer i henhold til ASTM D714, korrosjon i henhold til ASTM D610-08, og riping i henhold til ASTM D1654-08 i henhold til DIN EN ISO 2409. I tillegg viset gravelometertesten ASTM D3170 absolutt ingen tap av adhesjon eller avskalling. ASTM B117-09 saltspruttesten i henhold til DIN EN ISO 9227 produserte ingen korrosjon selv etter 2000 timer.

I krevende atmosfærer kan nsd tupH-driv brukes mye lengre enn den vanlige levetiden til malte systemer. Motstandsdyktigheten og den forlengede levetiden reduserer betraktelig kundens service- og vedlikeholdskrav. I tillegg forsikrer behandlingen høy prosessikkerhet: da ingen belegg brukes, men selve overflaten herdes, kan det ikke oppstå noen form for forurensing av produkter eller prosessmedier som for eksempel er tilfellet med avskallet maling. Selv kraftige støt eller skraper reduserer ikke korrosjonsmotstanden. I kontrast kan riper på maling eller belegg føre til at skaden spres til omliggende områder, noe som gjør beskyttelsen ubrukelig. nsd tupH er godkjent for næringsmidler i henhold til FDA Title 21 CFR 175.300. Behandlede systemer kan derfor motstå rengjøringsmidler i pH2- til pH12-området. nsd tupH er tilgjengelig for alle driv med aluminiumhus, fire girmotorfamilier, motorer med jevn overlate og enheter med distribuert drivelektronikk.

Selskapets bakgrunn
NORD DRIVESYSTEMS med deres cirka 3000 ansatte er en av verdens ledende leverandører av fullskala og altomfattende løsninger. NORDs produktportefølje strekker seg fra standard drifter til skreddersydde løsninger for krevende bruksområdekrav, f.eks basert på energieffektive eller eksplosjonsbeskyttede drives.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.